«Жебрачка» із плазмою у камері

«Жебрачка» із плазмою у камері

Чергове інтерв’ю першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна, присвячене резонансним справам, украй обурило БЮТ. Адже, коментуючи хід розслідування справ Луценка, Кучми та отруєння Ющенка, пан Кузьмін приділив чимало уваги справам, порушеним проти Юлії Тимошенко, яких, за його підрахунками, аж десять. За його словами, три справи розслідує Генпрокуратура, шість — Державна податкова служба, а ще одне досудове слідство проводить СБУ.

Голос Києва в Марселі

Голос Києва в Марселі

Слідом за укладенням угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом головним завданням для обох сторін є захист вільного волевиявлення в Україні на виборах 2012 року. Про це заявив голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко під час 20–го конгресу Європейської народної партії у Марселі (Франція). Наливайченко закликав політичних партнерів із Європи надіслати своїх спостерігачів на майбутні перегони, додавши, що вільні вибори — це фундаментальний крок для реалізації європейського вибору в Україні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як Іван посаду згубив

Як Іван посаду згубив

Відучора парламентською фракцією Тимошенко керує нова особа — Андрій Кожем’якін. 46–річний політик заступив на посаду замість Івана Кириленка, багаторічного керівника фракції, який був змушений подати у відставку після вівторкового засідання парламенту. Як писала «УМ», під час блокування БЮТівцями трибуни Кириленко заявив про можливість співпраці з фракціями більшості задля звільнення Юлії Тимошенко. Проте парламентський осередок «Батьківщини» дезавуював заяву лідера й невдовзі Кириленко мусив виступити зі спростуванням.

Всі статті рубрики