НОВИНИ ПЛЮС

08.12.2011

Охорона Президента

Посилені заходи безпеки під час візиту Президента на Донеччину були пов’язані з загрозою здійснення теракту. «Останнім часом у Донецькій області збільшилася кількість анонімних повідомлень про замінування та погроз здійснення терористичного акту. Відповідно, правоохоронні органи держави і, зокрема, Управління державної охорони України вживають посилених заходів із забезпечення безпеки посадових осіб, щодо яких здійснюється державна охорона», — заявили в УДО.

Ківалов і секретарка

Національний університет «Одеська юридична академія», яким керує народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов, витратив 158 тисяч бюджетних гривень на послуги у сфері вищої освіти. Так, академія уклала угоду з Університетом Бакінгем (Великобританія) про навчання студентів. Конкурсна комісія затвердила відповідний список, у якому... зазначена лише одна студентка — Лакарова Ганна Андріївна, повідомило видання «Наші гроші». Людина з таким же іменем є секретарем приймальної ректора Одеської юракадемії Сергія Ківалова.

Справа Кучми

Учора Печерський райсуд Києва розпочав розгляд скарги адвокатів екс–Президента Леоніда Кучми на порушення кримінальної справи щодо нього. Суд розпочався за відсутності Леоніда Кучми, Олександра Мороза та Миколи Мельниченка, які були викликані повісткою, повідомила агенція УНІАН. Нагадаємо, у березні Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Кучми за звинуваченням у перевищенні влади і службових повноважень, які призвели до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.