Кого лишили за головного?

Кого лишили за головного?

Відсутність Юлії Тимошенко в політичному житті суттєво позначилася на її команді. Нестача лідера привела БЮТівців до очікуваних випробувань: кого вважати лідером? кого вважати людиною, котра ретранслює позицію лідера? Влада й сама посприяла в розвиткові цієї проблеми, звузивши можливості для зовнішніх контактів Тимошенко й узявши тривалий тайм–аут у судовому процесі. А тут іще й загадкова хвороба... Словом, якщо раніше про кризу БЮТу говорили в кулуарах, то вчора ця проблема стала помітною для всієї громадськості. Причому — у відповідальний момент, коли команда БЮТу мала проявити солідарність та злагодженість.

Свій до свого зі своїм

Свій до свого зі своїм

Учора Президент України відвідав із робочим візитом Донецьку область. Незважаючи на те, що глава держави їхав на свою батьківщину, він усе–таки вирішив перестрахуватися від можливих проблем. Зараз не можна бути упевненим навіть у земляках: віднедавна Донецьк вражає Україну резонансними акціями протесту. Отож перед приїздом Януковича було вжито суворих заходів безпеки. Дорогу між Донецьком і Єнакієвим перекривали. Майже під кожним деревом стояли патрулі. Журналістів ретельно перевіряли в аеропорту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Феміда й дишло

Феміда й дишло

Після інформаційної хвилі, яку порушила «Україна молода» навколо можливої дегероїзації Вищим адмінсудом поета Василя Стуса та пісняра Володимира Івасюка, про скандальні судові справи заговорили мало не всі українські ЗМІ. Відтак винуватець юридичної колотнечі, донецький адвокат Володимир Оленцевич, який оскаржував у суді героїзацію Степана Бандери, Романа Шухевича, а згодом — і Василя Стуса та Володимира Івасюка, повідомив журналістам: днями він отримав із Вищого адмінсуду постанови, якими йому відмовлено у задоволенні позовів. Тобто суд визнав законними укази Президента Віктора Ющенка про присвоєння звань Героїв України видатним митцям. Прикметно, що за аналогічним позовом та обґрунтуванням (мовляв, нагороджені не були громадянами України) цей же суд забрав звання Героя у Бандери та Шухевича.

Всі статті рубрики