Аж дах зриває!

Аж дах зриває!

Потужний циклон з епіцентром у північно–західних областях Російської Федерації дійшов і до України. Пориви вітру, які сягали 25—30 метрів за секунду, пошкодили лінії електропередач, внаслідок чого у ніч iз 28 на 29 листопада було знеструмлено 160 населених пунктів у 12 областях України (54 — у Київській області, 49 — у Житомирській, 14 — у Вінницькій, 11 — у Тернопільській, 9 — у Черкаській, 7 — у Волинській, 5 — у Чернігівській, 4 — у Кіровоградській, 3 — у Рівненській, 2 — в Івано–Франківській та по одному в Дніпропетровській та Запорізькій областях).

Хлопченя із зіркою Давида

Хлопченя із зіркою Давида

Людям старшого і середнього покоління добре знайомі ці бетонно–кам’яні штамповки юного Володі Ульянова з характерними кучериками на голівці. В Криму, зокрема на території деяких дитячих санаторіїв і приморських скверів, вони й досі непогано збереглися.

Лобо знайшли без голови

Лобо знайшли без голови

Сорокарічний сімферополець Олександр П’ятничко на байкерське прізвизько Лобо зник iще 18 жовтня — поїхав у своїх бізнесових справах (він очолював також будфірму «Адалар», яка спеціалізувалася на будівництвi міні–пансіонатів) у селище Мирне наподалік Євпаторії. Відтоді на телефонний зв’язок із дружиною і приятелями вiн не виходив. А через два дні на одній із євпаторійських вулиць знайшли його залишену напризволяще «Тойоту–Камрі». Друзі розпочали самостійні пошуки з собакою, згодом долучилися міліція й навіть екстрасенс. Та тільки через місяць місцева жителька знайшла біля села Поповка Сакського району барсетку з документами П’ятничка й відразу ж зателефонувала в міліцію. Невдовзі неподалік, на березі озера Лиман, правоохоронці натрапили і на тіло чоловіка — воно знаходилось у неглибокій ямі й було без голови. Лобо начебто упізнав його рідний брат Дмитро за татуюванням на руці. У загиблого залишились дружина і п’ятирічна донька.

«Ай–Петрі» у вогні

«Ай–Петрі» у вогні

Склад гірськолижного клубу «Ай–Петрі», де зберігалися снігоходи, спалахнув позаминулої ночі. Скільки вогнеборцям знадобилося часу, щоб дістатися єдиного на плато селища Мисливське, де в одноповерхову приміщеннi й розташований склад, прес–служба місцевого Головного управління МНС не повідомила. Лише обмежилась інформацією, що гасіння пожежі тривало понад 3,5 години.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Крок назустріч чи нова брехня?

Крок назустріч чи нова брехня?

Смерть 70–річного інваліда–шахтаря Геннадія Конопльова, який загинув під час знесення намету учасників акції протесту в Донецьку, таки привернула увагу сильних світу цього до долі нужденних «чорнобильців». У понеділок місцева влада зробила «крок назустріч людям»: між Донецькою облдержадміністрацією та обласною організацією інвалідів «Союз Чорнобиль Україна» було підписано черговий меморандум (місяць тому вже було підписано схожий документ ). Метою меморандуму є «співпраця сторін у реалізації заходів із всебічного захисту прав та інтересів учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, громадян, постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи, їхніх сімей».

Шлях до зміцнення

Шлях до зміцнення

У соборі Святого Юра під час архиєрейської літургії вчора урочисто було проголошено створення Львівської митрополії. Це рішення назрівало давно і, на думку експертів, церква зробила правильний і логічний крок.

Стояти до останнього!

Стояти до останнього!

Як і було обіцяно напередодні, в Києві «чорнобильці» зібралися під стінами уряду з гаслами «Азарова на реактор!» та «Ми не клони, а люди». До акції приєдналися також «афганці» із громадської організації «Ніхто крім нас», підприємці з руху «Вперед» та деякі політичні партії.

Всі статті рубрики