«Поверніть нам наш закон!»

«Поверніть нам наш закон!»

У будівлі Донецького пенсійного фонду вчора другий день поспіль голодували ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Попри обіцянки влади, вирішення питання соціального забезпечення «чорнобильців» практично не зрушило з мертвої точки. Учора з мітингувальниками зустрілися голова Донецької обласної ради Андрій Федорук та голови постійних комісій облради Олександр Бобков і Микола Загоруйко. «Як депутати обласної ради у межах своїх повноважень ми можемо надати матеріальну допомогу тим людям, які її гостро потребують. Наразі виділено вже 40 тисяч гривень, які отримають одинадцять осіб, згідно зі списками, представленими учасниками акції», — пообіцяв голова облради. Він також повідомив, що невдовзі буде складено список ще із 63 осіб, яким буде надано матеріальну допомогу.

Останній ковток

Останній ковток

Рівно опівночі з вівторка на середу в центрі Дніпропетровська пролунав вибух — поруч iз трамвайною зупинкою біля задньої стіни Центрального універмагу злетіла в повітря бетонна урна для сміття. Загинув 27–річний фінансовий директор ТОВ «Катеринославбудсервіс», який вийшов із авто «Порше Кайєн», що припаркувався поруч. Чоловік купив у кіоску пляшку мінеральної води і, повертаючись до машини, викинув порожню пляшку в урну. У цей момент прогримів вибух такої потужності, що повилітало міцне скло вітрини розташованого через дорогу торговельного центру «Європа». Загиблого фактично розірвало на шматки... Отримав поранення і його напарник–одноліток, який перебував за кермом авто. За словами медиків, його життю ніщо не загрожує.

Розкрутка на мільйон

Розкрутка на мільйон

Майже мільйон гривень доведеться викласти «Укрпошті» для популяризації свого корпоративного порталу. Таку суму держпідприємство переведе на рахунок ТОВ «Експертцентр–М», яке зареєстроване в місті Макіївка Донецької області. Відповідну угоду «Укрпошта» уклала з фірмою 1 листопада внаслідок заздалегідь проведеного тендеру.

«Бориспіль» біля її підборів

«Бориспіль» біля її підборів

Виявляється, 23–річна молодша донька покійного прем’єр–міністра Криму Василя Джарти Ольга як мінімум півроку працює на посаді заступника начальника Київської обласної митниці. На цю інформацію журналісти наштовхнулися в мережі iнтернет, коли цікавилися коментарями дівчини, чиєї прізвище нещодавно засвітилося у скандальному ДТП. Нагадаємо, тиждень тому представницький «Бентлі», у якому нібито перебувала Ольга Джарти, протаранив вісім авто на Хрещатику, спричинивши збитки майже на півмільйона доларів. Сама Ольга свою причетність до аварії заперечила, заявивши, що в той момент вечеряла в ресторані зi старшою сестрою.

«Комісія цензури» і мораль

«Комісія цензури» і мораль

Учора, в День працівників радіо, телебачення і зв’язку, менеджери п’яти медіа–груп — «Інтер», «1+1», StarLightMedia, «Україна» та «Український Медіа Холдинг» — публічно попросили депутатів зробити їм «подарунок» — відхилити внесення змін до Закону «Про захист суспільної моралі». Основний месидж, який прозвучав на вчорашній прес–конференції «Медіа і мораль», — не треба закривати очі на існуючі проблеми, але для їхнього вирішення не варто затверджувати закони, норми яких стануть інструментарієм для цензури.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гроші — тільки після смерті

Гроші — тільки після смерті

Прем’єр–міністру Миколі Азарову вчора знову не дали спокійно працювати. Під Кабміном зібрався мітинг із близько 500 «чорнобильцiв», які вимагали нарешті повернути їм їхні гроші. Нагадаємо, нещодавно уряд скасував низку соціальних пільг, що призвело до масового обурення людей, серед яких найактивнішими були «афганці» та «чорнобильцi». Декого дивує, звідки взялося стільки «чорнобильцiв», якщо ліквідаторів аварії на ЧАЕС було не кілька десятків тисяч, до того ж багато з них їх уже на тому світі. Відповідь проста: «чорнобильцями» називають також і тих, хто постраждав від аварії, переселився на інше місце проживання чи живе в зоні радіаційного забруднення.

Всі статті рубрики