Четвер, оточений міцними ґратами

Четвер, оточений міцними ґратами

У середу черга слухати вигуки «ґаньба!» від пільговиків перейшла до Кабінету Міністрів. Чорнобильці, які позавчора зламали паркан біля Верховної Ради й спробували штурмувати будівлю парламенту, провели акцію біля стін уряду.

Бізнесова «десятина»

Бізнесова «десятина»

Міжнародна фінансова корпорація IFC представила дослідження, присвячене інвестиційному клімату в Україні. Як пояснила керівник діяльності IFC в Україні Олена Волошина, дослідження ґрунтується на опитуванні власників і керівників 1636 компаній, а також 415 приватних підприємців.

ПАН карикатурист

ПАН карикатурист

Український карикатурист Андрій Потопальський, який відомий нашим читачам завдяки численним політичним ілюстраціям в «Україні молодій», відкрив власну виставку у будівлі Верховної Ради. Герої численних карикатур художника — народні депутати — можуть зблизька подивитися на роботи Потопальського.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Головосік» відміняється

«Головосік» відміняється

Від учорашнього розширеного засідання Кабміну за участю Президента України журналісти чекали гарячих новин та знесених чиновницьких голів, адже про відставку кількох міністрів уряду Азарова подейкують уже давно.

Всі статті рубрики