Це не читати — тут рибу загортали

Це не читати — тут рибу загортали

Трудовий колектив книгарні «Сяйво» уже виграв один суд у рейдерів, які під патронатом КМДА 20 місяців тому закрили книгарню і намагаються передати її приміщення, розташоване в самому серці столиці, іншому, комунальному, власнику.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гаряча Шампань

Гаряча Шампань

Страшна дорожньо–транспортна пригода сталася неподалік села Моринці Звенигородського району на Черкащині. Вдосвіта місцевий житель на автомобілі Toyota Camry поспішав на автовокзал, щоб устигнути посадити на київську «маршрутку» двох студенток, які приїжджали в село на хрестини.

Церковний апгрейд

Церковний апгрейд

Надійно освоївши соціальні мережі Facebook та «Вконтактє» i завівши собі ще кілька сайтів, в УПЦ Московського патріархату загорілися новою ідеєю, як поліпшити зв’язок священиків із парафіянами.

Кілерський Петербург

Кілерський Петербург

Правоохоронці Санкт–Петербурга вчора затримали 46–річного громадянина України Сергія Сергєєва, який перебував у міжнародному розшуку за підозрою у скоєнні близько десяти замовних убивств.

Транспортники до Колесникова не їдуть

Транспортники до Колесникова не їдуть

Залізничники з усієї України погрожували зібратися сьогодні під стінами Мінтрансу. Близько 5 тисяч осіб збиралися протестувати проти масового скорочення працівників та нічних перевезень, запланованого вже з наступного місяця.

Немає вакцини? Телефонуйте!

Немає вакцини? Телефонуйте!

Усі заклади охорони здоров’я на сьогодні забезпечені дитячими вакцинами. Як повідомляє прес–служба МОЗ, станом на 25 жовтня державне підприємство «Укрвакцина» здійснило поставку більшості вакцин для проведення планових щеплень до регіонів.

Всі статті рубрики