Гостинний кордон

Гостинний кордон

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Процес розбудови міжнародного автомобільного пункту пропуску «Нові Яриловичі» на українсько–білоруському кордоні триває з 2010 року. Торік на його модернізацію було виділено близько 23 мільйонів гривень, цьогоріч заплановано виділити ще 14,2 мільйона в рамках Державної цільової програми підготовки до футбольного чемпіонату. Готовність об’єкту на даний момент становить 60 відсотків. Будівельники майже вийшли на фінішну пряму — їм залишилося закінчити внутрішні роботи та технічне оснащення. У цьому переконалися журналісти, котрі нещодавно відвідати «Нові Яриловичі».

Усі собаки — в гості до нас

Усі собаки — в гості до нас

У містечку Шастр, що в Бельгії, пройшов 17–й чемпіонат світу серед пошуково–рятувальних собак за системою IRO — Міжнародної організації собак–рятувальників. Серед 44 команд із 20 країн світу були й п’ять кінологічних розрахунків з України. До команди ввійшли Валерій Гомзар, Валентина Романова та Ірина Давиденко із другого Спеціального регіонального центру швидкого реагування МНС України, що в Ромнах, а також кінологи–волонтери Лариса Борисенко з Павлограда та Тетяна Мазуренко з Києва. І, звичайно, власне герої чемпіонату — два лабрадори–ретрівери, дві німецькі вівчарки та малінца — різновид вівчарки бельгійської.

Додому зі щитом

Додому зі щитом

Міжнародне шоу Royal International Air Tattoo на авіабазі Фейрфорд, що в англійському графстві Глостершир, проходить щороку, але українські повітряні аси були поміж його учасників лише у 2000–му. Цьогоріч наша держава знову нагадала світу про свої унікальні можливості, надіславши до Туманного Альбіону багатоцільові всепогодні винищувачі–перехоплювачі Су–27, а також літак Іл–76 МД базованої у Мелітополі бригади військово–транспортної авіації України.

Наодинці з небіжчиком

Наодинці з небіжчиком

Страшно уявити, що довелося б пережити трирічній дитині, якби хтось із чутливих сусідів не відчув специфічний трупний запах, що просочувався з помешкання багатоповерхового будинку по вулиці Тролейбусній,17 у Івано–Франківську. Коли туди за викликом прибула слідчо–оперативна група міліції, слюсарям ЖЕО довелося виламувати двері, позаяк із квартири ніхто не відгукувався. Потрапивши таким чином в оселю, правоохоронці в присутності свідків побачили моторошну картину: труп чоловіка, що від спеки почав розкладатися, і малу зморену дівчинку.

Всі статті рубрики