«Синя» хмара відступає

«Синя» хмара відступає

Шальки політичних рейтингів хитнулися в інший бік — станом на червень опозиційні партії користувалися більшою популярністю серед населення, аніж Партія регіонів та її союзники. Сукупна електоральна підтримка партій «помаранчевого» ідеологічного кластеру зросла до 27% (порівняно із 24% у лютому), повідомив Київський міжнародний інститут соціології. У партій «синього» сектору — 24% (у лютому було 25%, проте різниця в 1% не є статистично значущою).

«Воїни довго не живуть»

«Воїни довго не живуть»

У вівторок увечері на території столичної лікарні №6 прощалися з одним із лідерів УНА–УНСО Русланом Зайченком. Як уже писала «УМ», український полiтик i громадський дiяч помер у понеділок, після тривалої хвороби, на 48–му році життя. Віддати шану патріоту України прийшло чимало людей. Серед них — екс–міністр закордонних справ Володимир Огризко, народний депутат Олесь Доній, поет Володимир Цибулько, лідер гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола, Фома з «Мандрів», гурт «От вінта», режисер Олесь Санін із родиною. Підтримати молоду вдову, дизайнерку Олесю Теліженко та її чотирирічного сина Аскольда, який лишився без батька, приїхала також Ніна Матвієнко з чоловіком — після закінчення панахиди народна артистка України заспівала востаннє для Руслана. Пiсню слухала вся родина митців Теліженко. За трагічним збігом обставин, саме цього дня в Музеї Івана Гончара відкрилася виставка «Коло Миколи» заслуженого художника України Миколи Теліженка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повертатись — погана прикмета

Повертатись — погана прикмета

Учора в Криму працівники Служби безпеки України затримали колишнього президента АРК Юрія Мєшкова. Сталося це на одній із ялтинських вулиць, де пан Мєшков перебував із дружиною Анатолія Лося — свого вірного соратника по так званому республіканському, себто сепаратистському, руху.

Всі статті рубрики