Заступник для опозиції

Заступник для опозиції

Сьогодні Верховна Рада заслухає інформацію Генпрокуратури щодо кримінальних справ проти екс–Прем’єра Юлії Тимошенко. Здавалося б, виклик представника Різницької до ВР мав потішити представників опозиції. Та ба, ні: вчора фракція БЮТ залишила засідання парламенту, бо вимагала звіту Генерального прокурора, а не його заступників.

Як добре бути прокурором!

Як добре бути прокурором!

Українські чиновники й політики продовжують оприлюднювати декларації. Щоправда, дехто робить це неохоче (але ж закон зобов’язує!), а ще хтось відмовляється оприлюднювати дані про заробіток і майно, посилаючись на білі плями у законодавстві. Зокрема, це стосується народних депутатів, які виправдовуються тим, що вони начебто не зобов’язані «світити» декларації.

Те, чого не видно Януковичу

Те, чого не видно Януковичу

Незважаючи на те, що Україна скочує донизу у рейтингах свободи слова, Президент вважає, що журналістам живеться вільно в нашій державі. Віктор Янукович неодноразово казав: якщо є конкретні факти — назвіть, тоді буде реакція. Національна спілка журналістів вирішила донести до Януковича інформацію про ці порушення. Вчора глава Національної спілки журналістів Ігор Лубченко обговорив із прес–секретарем Президента України Даркою Чепак проблеми зі свободою слова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики