«Це тест для нації»

«Це тест для нації»

Лідер «Нашої України», Президент України — 2005—2010 років Віктор Ющенко переконаний, що події у Львові 9 травня були зрежисовані заздалегідь. «Це план, ідеологи якого знаходяться не в Україні, — зазначив Віктор Ющенко журналістам під час «круглого столу», що відбувся в столиці вчора. — Безперечно, влада грала, мала «декількаходовку», яка призвела до того, що День Перемоги у Львові став днем протистояння. Це була найсерйозніша провокація за останні 20 років проти нації».

Яких татар фiнансує Росiя

Яких татар фiнансує Росiя

Учора в Сімферополі пройшла традиційна траурна акція кримських татар, приурочена до 67–ї річниці з дня депортації з території Криму. На площу Леніна зійшлися п’ять колон із різних кінців міста. Під прапорами Меджлісу і державними прапорами України йшли організовано, скандуючи речівки кримськотатарською мовою. Жодної опозиційної Меджлісу групи на мітингу не спостерігалося.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Адамове яблуко на шиї у Ляшка

Адамове яблуко на шиї у Ляшка

Після піврічного затишшя у Верховній Раді знову відбулася бійка: Адам Мартинюк — стриманий політик–комуніст, багаторічний депутат, перший віце–спікер ВР — накинувся на молодого, але амбітного Олега Ляшка. І зробив йому боляче на очах усього парламенту, фото– й телекамер.

Всі статті рубрики