ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шоколадка від чемпіонки

Шоколадка від чемпіонки

Другий у цьому році турнір в Україні під дахом — чемпіонат України (першим був національний Кубок у Запоріжжі) — сповна відповідає назві «зимовий». Цими днями в Сумах встановилася сніжна сонячна погода з температурою –17 удень. Через це навіть у манежі Української академії банківської справи, найкращій критій легкоатлетичній споруді держави, термометр показує всього +14–16. Тож спортсмени вдягаються тепліше й довго на одному місці не застоюються.

Хто вище на французьких гойдалках

Хто вище на французьких гойдалках

Неабияку інтригу позавчора ввечері закрутили в поєдинку між собою французький «Ле–Ман» та український «Будівельник». Ця гра в містечку на заході Франції мала велике значення для обох клубів. У разі перемоги господарі зберігали б шанси на вихід до «плей–оф» Єврокубка, тоді як успіх київської команди наближав би її до «топ–8» узагалі впритул. У рівному протистоянні удача посміхнулася саме «Будці».

Не в ворота, то в обличчя

Не в ворота, то в обличчя

На відміну від футбольної України, яка впродовж останніх двох місяців сиділа на голодному пайку, в Західній Європі в цей час особливих проблем із «раціоном» не було. Проте для європейців матчі внутрішніх першостей — ніби звичайний обід, тоді як поєдинки «плей–оф» Ліги чемпіонів — десерт. Позавчора на «Сан Сіро», де «Мілан» приймав «Тоттенхем», яблуку ніде було впасти. Місцеві вболівальники за допомогою біло–червоної мозаїки виклали на трибунах напис «Уперед, Мілан!», сподіваючись, що їхні улюбленці однією лівою здолають дебютанта «елітної» стадії Суперліги. Але новачок, навіть без своєї головної зірки — травмованого Гарета Бейла, виявився зовсім не боязким.

Всі статті рубрики