Хто вкрав трактор?

Хто вкрав трактор?

Минулої неділі в інтернеті з’явилася інформація про жорстоке побиття полтавськими міліціонерами «журналіста «5–го каналу» Юрія Стеценка». При цьому про знущання над ним двох співробітників карного розшуку перед об’єктивом відеокамери розповідав сам потерпілий.

Рятівна шлюпка

Рятівна шлюпка

Двоє відчайдухів–моряків, українець та філіппінець, змогли втекти із захопленого сомалійськими піратами німецького судна «Белуга Номінейшн», передає «УНІАН». Цю інформацію підтвердив речник Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.

Не дражніть студентів!

Не дражніть студентів!

Першу перемогу в боротьбі з проектом Закону «Про вищу освіту» здобули вчора київські студенти. Зранку вони прийшли під стіни парламентських комітетів, щоб висловити своє незадоволення підготовленим законопроектом.

Під пресом влади

Під пресом влади

Ситуація навколо виборiв ректора Донецького національного університету, яка була в об’єктиві протягом кількох останніх місяців, хоча й не вирішила проблеми, проте набула відповідних ознак.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Севастопольська трагедія

Севастопольська трагедія

Востаннє 11–річну Таню Мізіну і 10–річну Настю Балябіну бачили пізно ввечері 4 січня в компанії хлопців–підлітків у дворі багатоповерхівки міста моряків, де обидві проживали. На сполох же забив батько однієї з дівчаток, рідну мати якої, до слова, позбавлено батьківських прав.

Безбожний червень?

Безбожний червень?

«Київський патріархат хочуть до літа знищити, — заявив Патріарх Київський і всієї Руси–України Філарет в інтерв’ю газеті «Експрес». — По всій Україні представники влади, спонсори або священики Московського патріархату проводять бесіди з нашими священиками, їм пропонують переходити в підпорядкування Московського патріархату, а за це обіцяють різну підтримку і допомогу».

Всі статті рубрики