Лікарняний по–новому

Лікарняний по–новому

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності розробив новий порядок компенсації лікарняних. Приємним моментом тут є те, що розширили перелік людей, які мають отримувати 100 відсотків доходу, перебуваючи на лікарняному.

Паралізований рубіж

Паралізований рубіж

На митному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько–словацькому кордоні, утворилася довжелезна черга з вантажних автомобілів. Колона майже з 300 вантажівок простяглася на вісім кілометрів.

Смак чужого хліба

Смак чужого хліба

Авантюрна ідея, яку впродовж останніх років наполегливо обстоює влада і проти якої так само послідовно виступають незалежні експерти, стає реальністю. В Україні створено державного оператора з експорту зерна — компанію «Хліб Інвестбуд».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Частотна спіраль

Частотна спіраль

Черговий етап судової боротьби за частоти і ліцензії «5–го каналу» та ТВі закінчився у вівторок увечері. Вищий адміністративний суд України своїм рішенням залишив без змін постанову Київського апеляційного адміністративного суду, який раніше визнав протиправним рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення від 27 січня 2010 року.

Не хочу жити у концтаборі!

Не хочу жити у концтаборі!

Чотирнадцять членів ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери і досі перебувають за ґратами. До них так і не допустили ані адвокатів, ані рідних. Останні ж дізнаються про місцеперебування родичів подекуди з офіційного листування адвокатів з правоохоронцями.

Всі статті рубрики