НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рейд проти рос–попси

Рейд проти рос–попси

Найближчим часом депутатські комісії Львівської міської ради проведуть рейди нічними клубами міста. Передовсім перепаде закладам, де грає російська музика. «Передаю великий привіт усім так званим нічним клубам міста Львова, де лунає москальська попса, де відпочиває так звана золота молодь, де контингент становлять дівчата–підлітки, розфарбовані, ніби на панель зібралися, де збираються представники так званої еліти у вигляді тіньового бізнесу і криміналітету», — заявив на прес–конференції депутат міської ради від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

Пісня на два голоси

Пісня на два голоси

За підсумками візиту в Україну комісара ЄС із питань розширення європейської політики добросусідства Штефана Фюле можна було б зробити висновок, що зустрічався він із представниками двох різних держав. Адже Президент Віктор Янукович учора зранку під час переговорів із паном Фюле заявив: поглиблюючи співпрацю з Євросоюзом, «Україна досягла вагомих результатів на шляху утвердження свободи і демократії, належного рівня розвитку та проведення дієвих реформ» (цитата з повідомлення президентської прес–служби). А по обіді лідерка БЮТ Юлія Тимошенко на іншій зустрічі з єврокомісаром скаржилася на утиски демократії та відзначала: «Нас хвилює, щоб той час, коли ми перебуваємо в опозиції, не був втраченим для справжньої європейської інтеграції України».

Виклик із кислою міною

Виклик із кислою міною

Учора у Верховній Раді шукали міну. Близько 14:00 всіх журналістів попросили покинути будівлю парламенту, спершу не пояснюючи підстав. Слідчо–оперативна група МВС завершила перевірку о четвертій — ще до початку вечірнього засідання. Вибухівку не знайшли, провели перевірку всіх приміщень парламенту.

А сьогодні у Верховній Раді чекатимуть Генерального прокурора. Від Віктора Пшонки сподіваються почути детальну розповідь про кримінальні справи, порушені щодо відомих політиків та посадовців уряду Юлії Тимошенко. Вчора до обіду парламент проголосував за те, щоб представники з Різницької надали інформацію про розслідування скандальних справ. Проте невідомо, чи звітувати прийде саме Генпрокурор, як того вимагає опозиція. Адже депутатам із більшості вдалося прописати у постанові обтічне формулювання про те, що у ВР слухатиметься «інформація Генпрокуратури».

Герой хоче зброю

Герой хоче зброю

Колишній гендиректор держкомпанії «Укрспецекспорт», Герой України Сергій Бондарчук вимагає поновити його на цій посаді. Із відповідним позовом він звернувся до Деснянського райсуду Києва ще у вересні, але Феміда тоді відмовилася розглядати спір пана Бондарчука з «Укрспецекспортом». Мовляв, «справа не підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства». Але позивач подав апеляцію, в результаті чого Палата у цивільних справах Апеляційного суду столиці погодилася з доводами адвоката Бондарчука і відправила справу на повторний розгляд Деснянського райсуду. Дата розгляду позову поки що не відома.

Всі статті рубрики