НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Обрізана» вина Пукача

«Обрізана» вина Пукача

Розслідування у кримінальній справі за обвинуваченням Олексія Пукача у вбивстві Георгія Гонгадзе закінчено, повідомляє прес–служба Генпрокуратури. Виявляється, цю справу «у частині доведеного обвинувачення» екс–генерала МВС виділили для направлення до суду ще тиждень тому — 30 листопада.

Арія Азарова під акомпанемент свисту

Арія Азарова під акомпанемент свисту

Скандалом обернувся позавчора виступ у Палаці «Україна» в Києві відомої російської оперної співачки Анни Нетребко. Скандал спричинила не уродженка Краснодарського краю й етнічна українка, а Прем’єр–міністр України Микола Азаров та ставлення публіки до нього. Глава уряду прибув на концерт із юрбою охоронців із 18–хвилинним запізненням. Увесь цей час і глядачі в залі, і колектив Національного симфонічного оркестру України, і примадонна оперної сцени Нетребко чекали «високого» гостя.

«Наша» весна

«Наша» весна

«Наша Україна» вимагає відставки Прем’єр–міністра і посадовців, відповідальних за ухвалення Податкового кодексу, а також наполягає на перевиборах депутатів Верховної Ради, які ухвалили ПК. Ці рішення були ухвалені на засіданні політради минулої п’ятниці.

Бунт не мас

Бунт не мас

На вчора в Києві анонсували черговий масовий виступ підприємців проти Податкового кодексу (він уже набув чинності, надрукований у «Голосі України»). На відміну від попередніх маніфестацій, ця була політизована: по–перше, ключовими вимогами були відставка уряду та перевибори Президента й парламенту, по–друге, до участі в акції було запрошено політиків, знято заборону на використання партійної символіки. Головним ініціатором мітингу виступив Олександр Данилюк — співзасновник наметового містечка підприємців, який відколовся від основної групи організаторів і влаштував кілька самостійних акцій.

Всі статті рубрики