Раз розгром, два розгром...

Раз розгром, два розгром...

У літньо–осінній частині чемпіонату кожній команді залишилося провести по два матчі. Лише тепер, під завісу сезону–2010, починають з’являтися справді несподівані результати. Другий тур поспіль втрачає очки «Динамо», а команди з когорти аутсайдерів знову отримують м’ячів у свої ворота по саму зав’язку. При цьому «Шахтар» знай собі перемагає «на класі». Мабуть, можна потроху стверджувати: навряд чи щось завадить «гірникам» здобути шосте «золото». Адже вони в цьому році якісно відокремилися від динамівців, які вже не є «одним із двох грандів», а тяжіють до рівня «завжди третього» «Металіста».

Укотре «відзначився» «Іллічівець»: маріупольці за три останні тури пропустили більше, ніж деякі клуби прем’єр–ліги — за всі 17 ігрових днів. Причому й забивають азовці доволі багато — за цим показником поки що займають п’яту позицію в рейтингу найрезультативніших. Загалом, «іллічі» — «найвеселіша» команда чемпіонату. У матчах за її участю глядачі побачили загалом 67 голів! Друга за цим показником — «Таврія»: 54 голи «вона або їй».

Уколи для роздумів

Уколи для роздумів

Так само як і на минулій планетарній першості в Анталії, на чемпіонаті світу–2010 у Парижі українці здобули три нагороди. Щоправда, в порівнянні з Туреччиною, де «синьо–жовті» отримали повний комплект відзнак, цього разу наші співвітчизники залишилися без «золота». Відзначимо, що всі медалі паризького «мундіалю» в активі вітчизняних шаблісток, якими у збірній опікується Валерій Штурбабін. Після «срібла» Ольги Харлан та «бронзи» Олени Хомрової в індивідуальних змаганнях дівчата отримали командне «срібло». Володарки олімпійського «золота» 2008 року не зуміли захистити титул чемпіонів світу у фінальному протистоянні з росіянками.

Ковдру на Себа!

Ковдру на Себа!

Мабуть, було б несправедливо, якби чемпіонську гонку сезону–2010 виграв хтось інший, а не пілот «Ред булл» — «стайні»–переможниці Кубка конструкторів та, безумовно, найшвидшої команди чемпіонату, на рахунку якої — 15 «поулів» у цьому сезоні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Кличкам більше нікуди подітися»

«Кличкам більше нікуди подітися»

«Посміховиськом» назвали оглядачі бій за титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA, що відбувся минулої суботи в Манчестері. Володар пояса, скандальний британець Девід Хей у третьому раунді нокаутував свого співвітчизника Одлі Гаррісона. «За три раунди я побачив три джеби. От і все! І це — в чемпіонському бою! Перші два раунди Хей тільки вичікував», — коментує екс–чемпіон WBA узбек Руслан Чагаєв. А Володимир Кличко в інтерв’ю «Більду» іронізує: «Це були найбільш захопливі три раунди, які я взагалі бачив у боксі. Тепер мені потрібно подумати, чи є взагалі сенс у двобої з Хеєм».

Не справа принципу

Не справа принципу

Саме на такий результат слід було очікувати. Після безперечної поразки другій збірній Росії українські хокеїсти вдруге у своїй історії поступилися і полякам, які приймали цей етап «Єврочелленджа», а в заключному поєдинку таки здобули перемогу над аутсайдерами–голландцями. На тлі такого результату тішить принаймні те, що навіть у програних матчах наш експериментальний склад боровся. Скажімо, у грі з господарями завдали 19 кидків по чужих воротах, отримавши 22 — по своїх.

Всі статті рубрики