НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не наш «сантехнік»

Не наш «сантехнік»

Президент Віктор Янукович зробив призначення в уряд після конституційної «антиреформи». Тепер, як відомо, йому не треба згоди парламенту на призначення очільників міністерств та відомств. Кандидатура першого «непогодженого» хоча й не стала несподіванкою, але виявилася політично знаковою: крісло керівника МНС посів колишній глава секретаріату Президента Віктора Ющенка — Віктора Балога.

Міністрів — у дрібні підприємці!

Міністрів — у дрібні підприємці!

Кабінет Міністрів нарешті доопрацював та, за неофіційними даними, узгодив iз Міжнародним валютним фондом проект Податкового кодексу. Вчора нардепи та всі охочі змогли ознайомитися з документом на сайті Верховної Ради. Керівник парламентського комітету з питань податкової та митної політики Валерій Хомутинник рекомендував підтримати працю урядовців у другому читанні. За його словами, громадськість та експерти внесли до проекту кодексу 4400 пропозицій. Забувши, щоправда, уточнити, скільки з них уряд узяв до уваги.

«Гiмн кодексу війни»

«Гiмн кодексу війни»

Автором гімну новому Податковому кодексу став миколаївський підприємець Юрій Акімов, відомий у місті як автор–виконавець власних пісень. Раніше на базі його студії звукозапису мали можливість розвивати свої таланти юні обдарування міста, проте з прийняттям нового Податкового кодексу про продюсерську діяльність, можливо, доведеться забути.

Всі статті рубрики