НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кучмі й не снилося...

Кучмі й не снилося...

Мешканці Сквири, що на Київщині, вже встигли охрестити нинішні вибори до місцевих органів влади такими, «які за Кучми не могли й приснитися». Партія регіонів, будь–якою ціною намагаючись захопити владу в країні, не гребує у політичній боротьбі брудними методами. І особливо грубо діє на місцях.

На прикладі Сквири можна узагальнити й ситуацію в інших, поки що не підконтрольних Партії регіонів областях, — у Сквирі, містечку з населенням близько 19 тисяч осіб, «регіонали» розгорнули широку кампанію із використанням адмінресурсу. Воно й не дивно — у 2006 році вони тут заледве «нашкребли» 6% голосів. Під тиском влади опинилися опозиційні сили, зокрема найпотужніша гілка в районі — «Наша Україна».

Калиново–кленова торгівля

Калиново–кленова торгівля

Учора в Україні з візитом перебував прем’єр–міністр Канади Стівен Харпер. Головною метою зустрічей було обговорення угоди про вільну торгівлю між двома країнами. «Укладення такої угоди не тільки сприятиме поліпшенню комерційних двосторонніх відносин, а й виходу наших країн на додаткові, нові ринки та зміцненню наших позицій на цих ринках, — зазначив після двосторонніх переговорів пан Харпер. — Наші комерційні відносини мають піднестися до таких масштабів, які існують у міжлюдських відносинах».

Тому що їх не рахуватимуть?..

Тому що їх не рахуватимуть?..

Сенсаційну новину отримав по телефону один із претендентів на крісло мера Харкова, голова обласної організації партії «Батьківщина» Арсен Аваков. Чоловік, який відмовився назвати своє ім’я, повідомив, що в друкарні «Фоліо плюс» друкуються вибор­чі бюлетені з грубими порушеннями законодавства. Документи державної ваги, за словами аноніма, можна спокійно винести за прохідну в необмеженій кількості. Доброзичливець указав місце, куди помістив речове підтвердження сказаного. Інформація виявилася достовірною, і вже невдовзі екс–«губернатор» від «НУНС» Аваков продемонстрував журналістам кілька бюлетенів на вибори до облради за партійними списками і бюлетені для мажоритарних округів Лозової та Харківського району. Виходить, що стратегічні папери, які повинні зберігатися за сімома замками під пильним контролем уповноважених осіб, у Харкові справді можуть вільно курсувати в різних напрямках.

«Нас залякати неможливо!»

«Нас залякати неможливо!»

Незважаючи на прояви адмінресурсу — ніби повернувся 2004 рік, член президії політради партії «Наша Україна» Лілія Григорович провела всі заплановані зустрічі з виборцями Херсонщини. За словами пані Григорович, Херсонська область — це справжній форпост усього півдня країни в сенсі присутності «Нашої України» в обласних та районних радах. Завдяки професіоналізму та послідовності керівництва осередку «НУ» за останній час у регіоні значно зросла довіра до «помаранчевих». Головне завдання на цих місцевих виборах — зберегти в нових політичних умовах довіру простих людей, не допустити, щоб владу захопили «бандити та пустобрехи».

Всі статті рубрики