«Нас залякати неможливо!»

26.10.2010

Незважаючи на прояви адмінресурсу — ніби повернувся 2004 рік, член президії політради партії «Наша Україна» Лілія Григорович провела всі заплановані зустрічі з виборцями Херсонщини. За словами пані Григорович, Херсонська область — це справжній форпост усього півдня країни в сенсі присутності «Нашої України» в обласних та районних радах. Завдяки професіоналізму та послідовності керівництва осередку «НУ» за останній час у регіоні значно зросла довіра до «помаранчевих». Головне завдання на цих місцевих виборах — зберегти в нових політичних умовах довіру простих людей, не допустити, щоб владу захопили «бандити та пустобрехи».

«Ми буквально прориваємося до людей, — з обуренням розповіла «УМ» Лілія Григорович. — Бувають випадки, коли буквально в останню хвилину раптом кудись зникає голова сільської ради, що мав надати нам приміщення для зустрічі з виборцями. Я знаю, що на місцевих рівнях іде тотальне залякування не згодних із владою людей. Але наша позиція тверда: ми несли й будемо нести людям правду».

Пані Григорович відзначила, що виборча кампанія на Херсонщині подібна то тієї ситуації, яку ми бачимо зараз по всiй Україні: адміністративний тиск спрямований на те, щоб не допустити до влади чесних людей. Бо тоді доведеться нести відповідальність за недобрі справи, що привели країну до вкрай незадовільного стану. Боротьба буде запеклою та довготривалою, каже «нашоукраїнка», та все ж настане той час, коли людям при владі треба буде відповідати, чому бюджет «із дірками та латками», чому зростають ціни, чому ми стаємо дедалі біднішими.