Футбол на Соборній

Футбол на Соборній

У Черкасах на Соборній площі, де колись стояв Ленін, тепер встановили міні–майданчик для гри у футбол. З усіх боків він обклеєний символікою Партії регіонів. До 29 жовтня тут триватимуть спортивні змагання «Зірка вуличного футболу». М’яча ганяють підлітки із шістдесяти вуличних команд.

Вокзал на кістках

Вокзал на кістках

Завдяки проекту Євро–2012 українці отримали шанс справді наблизитися до такої неприступної Європи. «У Донецьку буде найкращий в Україні залізничний вокзал», — пообіцяв начальник станції «Донецьк» Микола Шмундир. Нині біля центрального корпусу вокзалу триває будівництво нового вокзального комплексу, зокрема, вже готовий фундамент приміського вокзалу. «Цей вокзал будували після війни наші діди, і ми нічого не будемо змінювати. Ми збережемо первозданний вигляд без змін: iз ліпниною, узорами, архітектурою», — зазначив начальник станції.

Старим містом пройдуся

Старим містом пройдуся

Сімнадцять інформаційних дощок iз подачі міської влади встановили в Черкасах на історичних будівлях міста. Усе це задля того, аби самі черкащани та гості міста хоча б мимохідь могли більше дізнатися про минуле Черкас. А розробили історичні вивіски відомі в області краєзнавці — Василь Мельниченко, Василь Страшевич, Микола Щербина та Сергій Ганницький. На інформаційних дошках вони розмістили дату зведення будови, прізвище архітектора, власників будинку та імена відомих людей, котрі свого часу там бували.

Козаків підгодує Захід

Козаків підгодує Захід

Тенденцію зростання цін на товари продовольчої групи в області не зупинила навіть дефляція, декларована Кабміном упродовж кількох місяців. Про це заявив на засіданні робочої групи з питань ціноутворення заступник голови Запорізької облдержадміністрації Геннадій Фукс, констатувавши «надто низьке — 16–те — місце регіону з даної проблеми».

Всі статті рубрики