НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ліс у вогні

Ліс у вогні

Лише впродовж першого півріччя цього року на теренах області зафіксовано 31 пожежу на площі майже чотири гектари. А збитки, завдані вогнем, перевищили сiм тисяч гривень, інформували нещодавно місцеве управління МНС і облуправління лісового та мисливського господарства та лісгоспу.

«Після мене — хоч потоп!»

«Після мене — хоч потоп!»

Президента Віктора Януковича останнім часом увічнюють на всі лади: то бурштином «світлий образ» його викладуть, то у вишивці портрет «батька нації» зафіксують. Відомий луганський скульптор Микола Шматько пішов ще далі — із–під його творчих рук вийшов Янукович у бронзі.

Дитина є, а прав немає?

Дитина є, а прав немає?

Уже кілька місяців у Львівському будинку дитини №1 мешкає хлопчик Самуель, якому ще й двох років не виповнилося. Маля народила сурогатна мати «на замовлення» пари геїв із Бельгії.

Аби «не хрюкнути»

Аби «не хрюкнути»

Африканська чума не на жарт розгулялася в сусідній Росії і, цілком імовірно, невдовзі дістанеться й українського кордону. Як зазначив на прес–конференції голова Державного комітету ветеринарної медицини Іван Бісюк, перш за все до можливого спалаху африканської чуми свиней мають бути готовими східні області, зокрема Луганщина й Донбас.

Вірус прийшов iз водою

Вірус прийшов iз водою

Днями у Дрогобицькому районі Львівщини офіційно зафіксовано спалах гепатиту «А». Як повідомили «УМ» у Головному управлінні МНС України у Львівській області, в період з 19 по 31 липня в інфекційне відділення Бориславської лікарні було шпиталізовано десять осіб.

У відпустку на... кордон

У відпустку на... кордон

Уже не перший день поспіль на кордоні з Угорщиною з боку сусідів на батьківщину не можуть потрапити сотні наших співвітчизників. Людям доводиться вистоювати під пекучим сонцем по 15 годин, а швидкого розв’язання проблеми прикордонники не обіцяють.

Пекельні хроніки

Пекельні хроніки

Синоптики прогнозують, що спекотна погода в Україні триватиме щонайменше, 10 днів. Особливо гаряче буде на сході та в центральній частині країни — подекуди ртутний стовпчик перетне позначку + 40.

Всі статті рубрики