У вогні не горить й у воді не тоне

У вогні не горить й у воді не тоне

Спроектували, виготовили і щойно презентували згадану новинку — спеціальну аварійно–рятувальну машину важкого типу (САРМ) — фахівці холдингової компанії «АвтоКрАЗ» на замовлення Міністерства з надзвичайних ситуацій. І хоча, як повідомили власкору «УМ» у прес–службі холдингу, її головною складовою залишається добре знайома всім вантажівка підвищеної прохідності «КрАЗ–63221», ідеться про принципово нову техніку, яку в Україні досі не випускали.

Прогресивні соціалісти «підмостили» сіна?

Прогресивні соціалісти «підмостили» сіна?

У той час як лідерка ПСПУ Наталя Вітренко тішиться з приводу того, що Росія–«матінка» на очах «приростає» стратегічними об’єктами України, її ідейно підлеглі раді й найменшому благу цивілізації. Здобутому в будь–який спосіб. Переконує у цьому хоча б офіційна заява до Токмацького райвідділу міліції місцевої сільгоспфірми «Укрлан» про крадіжку в неї кількох десятків тонн сіна. Основний фігурант звинувачення — Сергій Ольшанський, генеральний директор ТОВ «Виробничо–комерційна фірма «Ольф», депутат Запорізької обласної ради від ПСПУ.

Від мамонта до Майдану

Від мамонта до Майдану

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Що поєднує між собою цих різних людей із різних епох? Народного месника Семена Гаркушу, письменників Пилипа Капельгородського, Михайла Осадчого, Дмитра Білоуса, Олексу Ющенка, Григорія Білоуса, Івана Власенка, художника Нестора Кизенка? А ще представників родини Полетиків — збирачів документів з історії України XVII—XVIII століть, Героїв Радянського Союзу — батька та сина Соколів — Омеляна Лукича та Григорія Омеляновича? Ріднить їх мала батьківщина — Недригайлівщина, що на Сумщині. Історія цього краю надзвичайно багата: на території району свого часу було знайдено рештки мамонта, на честь чого навіть встановлено перший у світі пам’ятник, знайдено історичні свідчення існування древніх міст Попаш та В’єхань... По стежках–доріжках Недригайлівщини пройшли на Полтавську битву шведські полки, віддзвеніла стременами кіннота Нестора Махна, відгарчала танками німецька армада, прямуючи на битву під Курськом... Тепер усю цю історію зафіксовано в одній книжці — «Недригайлівщина у дзеркалі історії».

Смерть «дорозі життя»!

Смерть «дорозі життя»!

З вимогою оприлюднити епатажну заяву пані Наталя звернулася до редакції газети «Наш город» — офіційного видання міської влади. Потреби у проведенні медиками специфічної експертизи не було, позаяк з’ясувалося: жінка діяла адекватно ситуації. Що й доказала мас–медійникам: пішохідний міст через залізничні колії буде підірвано за умови, що комунальники його негайно не полагодять!

Був на Дніпрі, а скупався у... лайні

Був на Дніпрі, а скупався у... лайні

На центральному пляжі в Черкасах, що неподалік ресторану «Рибка», в туалет провалився 31–річний Олександр. Чоловік був напідпитку і не вписався в «очко», та так і застряг у ньому. А вилізти з дірки самотужки не зміг. Так і висів, тримаючись на ліктях…

Всі статті рубрики