Смерть «дорозі життя»!

10.07.2010

З вимогою оприлюднити епатажну заяву пані Наталя звернулася до редакції газети «Наш город» — офіційного видання міської влади. Потреби у проведенні медиками специфічної експертизи не було, позаяк з’ясувалося: жінка діяла адекватно ситуації. Що й доказала мас–медійникам: пішохідний міст через залізничні колії буде підірвано за умови, що комунальники його негайно не полагодять!

Мешканцям авіамістечка остогидло апелювати до міськвиконкому з проханням звернути увагу на ризики, з якими пішоходам доводиться кілька разів на день долати скрипучий міст–ветеран, невипадково прозваний «убивцею». У настилах і східцях такі дірки, що будь–якої миті під курсуючі внизу потяги може звалитися чергова жертва — і не лише дитина. Аби врешті–решт «розбудити» чиновників, громада і вдалася до погрози: підірвемо цю «дорогу життя», аби нову конструкцію змайстрували...

Подіяло: за проблему «з бородою» тамтешні бюрократи таки взялися: у міськраді «нашкребли» перші 15 тисяч гривень для капремонту старого моста, і бригада зі «Спецбуду» розпочала роботу. Директор КП «Житлосервіс–Авіа» Євген Кушевацький запевняє, що у липні небезпечна конструкція буде відновлена повністю, й усі ризики для пішоходів кануть у Лету.