Прогресивні соціалісти «підмостили» сіна?

10.07.2010

У той час як лідерка ПСПУ Наталя Вітренко тішиться з приводу того, що Росія–«матінка» на очах «приростає» стратегічними об’єктами України, її ідейно підлеглі раді й найменшому благу цивілізації. Здобутому в будь–який спосіб. Переконує у цьому хоча б офіційна заява до Токмацького райвідділу міліції місцевої сільгоспфірми «Укрлан» про крадіжку в неї кількох десятків тонн сіна. Основний фігурант звинувачення — Сергій Ольшанський, генеральний директор ТОВ «Виробничо–комерційна фірма «Ольф», депутат Запорізької обласної ради від ПСПУ.

Коментуючи ситуацію «РепортеруUA», підозрюваний у скоєнні злочину пан Ольшанський визнав: «Карну справу завели проти мене і вже навіть викликали для пояснень. «Укрлан» подав на мене заяву, ніби я як генеральний директор «Ольфа» вкрав у них чи то 24, чи то 14 тонн сіна. Це ж маразм! Вони просто не знають, як схватити, за що вкусити...».

«Кусаються» ж «Укрлан» з «Ольфом» не перший день чи навіть місяць. Це ворон ворону ока не виклює, а фірма фірмі — й обидва, якщо на кону ворожнечі–протистояння такий ласий шматок, як майже шість тисяч гектарів землі у селі Нове того ж таки Токмацького району. За «спадщину» тамтешнього дослідного господарства «Токмацьке» і воюють дві юридичні особи. Не гребуючи, як бачимо, ніякими методами...