Витирайте ноги і їдьте до Януковича

Витирайте ноги і їдьте до Януковича

Сьогодні — один із тих рідкісних випадків, коли Верховна Рада працюватиме у сесійному режимі. Згідно з регламентом, цей тиждень мав би бути останнім у поточній сесії (далі — канікули до вересня). Але за понаднормовий графік праці вчора проголосувало 238 «коаліціянтів». Мало того — «можливо, в суботу буде внесено пропозицію, щоб працювати в неділю, у понеділок, у вівторок — поки не будуть прийняті ті рішення, які мають бути прийняті», — сказав Голова ВР Володимир Литвин.

Ще один Герман

Ще один Герман

Одним із гостей, який учора вітав Віктора Януковича з 60–літтям, був президент Європейської Ради Герман ван Ромпей. Де–юре, бельгієць ван Ромпей є особою №1 у Євросоюзі. Посаду президента Європейської Ради (не плутати з Радою Європи) було запроваджено минулого року з ратифікацією Лісабонської угоди — «малої конституції» ЄС.

Тепер — «один із»

Тепер — «один із»

Учора сплив трирічний термін повноважень голови Конституційного Суду Андрія Стрижака. Тепер уродженець Закарпаття — звичайний член КС. Вибори нового голови відбудуться 12 липня. «У понеділок ми оберемо нового главу. Є надія, що оберемо швидко і почнемо працювати», — заявив на вчорашній прес–конференції Андрій Стрижак.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики