Море в ціні

Море в ціні

Літній сезон відпусток у Криму в розпалі й має всі ознаки до зростання кількості відпочивальників. «Станом на червень у Криму відпочило понад 901 тисяча осіб, що майже на 15 відсотків вище показників минулого року», — запевняє керівник центру туристичної інформації Володимир Царук. Серед новинок цьогорічного туристичного сезону в Криму — проект «Туристичні маршрути Криму в Google maps». «Відтепер інформацію про 40 кримських туристичних маршрутів та стоянок можна легко знайти у відкритому доступі в мережі Інтернет, ще 15 таких маршрутів знаходяться у стадії розробки, — каже Володимир Царук. — Також цього року Міністерство курортів Криму запровадило електронну відеосистему обліку автомобілів на в’їзді до автономії, що дозволить мати достовірнішу інформацію про кількість відпочивальників на місцевих курортах. Також у майбутньому планується створити мережу невеликих аеродромів, які готові приймати літаки малої авіації та віп–літаки».

В останню путь на міст

В останню путь на міст

Тільки наприкінці минулого тижня фахівці кременчуцької водолазно–рятувальної станції знайшли у Дніпрі бездиханне тіло 18–річної студентки одного з місцевих технікумів. Саме тієї, котра серед ночі в останній день червня впала у воду з відомого Крюківського мосту, який з’єднує два береги наймогутнішої української ріки. В офіційній хроніці про цю НП говорилося лише як про трагічну випадковість. Мовляв, тієї ночі троє ровесників — дві дівчини й один хлопець, просто гуляли по мосту, що вивищується над водою на 25 метрів. І задля відчуття екстриму дівчата нібито сідали чи навіть ставали на перила обличчям до води, «відтворюючи» в такий спосіб відомі кадри з «Титаніка», а парубок у цей час притримував їх руками. Однак у якийсь момент одна з дівчат захотіла залишитися без своєрідної «страховки», але не втримала рівноваги й шубовснула донизу...

Продавала мати сина

Продавала мати сина

Пачка грошей із бажаними тридцятьма тисячами вже була у руках задоволеної вдалою оборудкою 46–річної матері, коли її щастя затьмарили правоохоронці. Напередодні оперативникам стало відомо, що мешканка одного з прикарпатських селищ шукає в обласному центрі Прикарпаття покупця на власного 10–річного сина, аби віддати його на жебракування до Польщі. Жінка всіляко вихваляла свій «живий товар». Мовляв, хто його придбає, не пошкодує, бо син — чемний і працьовитий, уміє дуже жалісливо просити милостиню.

До бекону не доросли

До бекону не доросли

Негода, що розгулялася серед ночі у селі Самгородок Смілянського району на Черкащині, призвела до біди на місцевій свинофермі товариства «Контрейд». Через грозу відключилася електроенергія і в приміщенні перестали працювати кондиціонери. Тож 236 підсвинків задихнулися. Збитки сягнули більше 150 тисяч гривень.

Всі статті рубрики