Заварили — їжте!

Заварили — їжте!

Попри те, що «регіональний» олімп схиляється до проведення місцевих виборів 31 жовтня, законодавчого підкріплення ця ідея досі не має. Є лише рішення Конституційного Суду про те, що проводити вибори наступного року — незаконно, отже, їх треба організувати ще в 2010–му. І затягувати з ухваленням конкретного рішення з цього приводу немає часу, адже невдовзі Верховна Рада йде на канікули.

«Зелені» гектари

«Зелені» гектари

Інформація про те, що на Вінниччині при одержанні хабара затримали одного з міських голів, з’явилася в інтернеті буквально через кілька годин після операції, однак точнішу географічну прив’язку оперативні служби розсекречувати відмовились. Як встановила «УМ», ідеться про місто Немирів, відоме у світі розкрученою горілчаною компанією.

Макіївка конституційна

Макіївка конституційна

Жарти про професіоналів із Макіївки, які з приходом нової влади обійняли чимало ключових посад у державі, можуть стати актуальними і для вулиці Жилянської, на якій розташована будівля Конституційного Суду України. Адже невдовзі — 9 липня — тут мають відбутися чергові вибори голови КСУ, й головним претендентом вважається уродженець Макіївки, 58–річний Анатолій Головін. Саме 10 липня вичерпується трирічний термін повноважень нинішнього голови КС Андрія Стрижака, призначеного після добровільної відставки його попередника на посаді — Івана Домбровського.

УПряж для мера

УПряж для мера

Мер Калуша Ігор Насалик очолив Українську партію. Учора на своєму засіданні центральна рада УП обрала його головою, а попередній керманич Олег Олійник став першим заступником нового лідера.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики