УПряж для мера

26.06.2010

Мер Калуша Ігор Насалик очолив Українську партію. Учора на своєму засіданні центральна рада УП обрала його головою, а попередній керманич Олег Олійник став першим заступником нового лідера.

За словами Насалика, у партії — амбітні плани: брати участь у місцевих і парламентських виборах. «Теорія завершилася, починається практика. Найближчим часом ми презентуємо концепцію, з якою підемо на вибори до місцевих рад», — цитує лідера прес–служба УП. Пан Ігор стверджує, що вже назбирав команду людей, «які здатні вирішувати нагальні проблеми».

Донедавна колишній народний депутат Ігор Насалик очолював Івано–Франківську обласну організацію Української народної партії і був одним із фінансистів «костенківців». Проте через конфлікт із центральним офісом партії і деякими політиками обласного рівня вирішив скласти повноваження.

У часи депутатства Насалик запам’ятався тим, що вийшов із «Нашої України» і підтримав кучмівську більшість. В Українську партію пан Ігор прийшов порівняно недавно. Лише шість днів тому його було обрано лідером Івано–Франківського обласного осередку.