ОК чи не ОК?

ОК чи не ОК?

У нинішні дні неможливо уявити прогресивного політичного діяча, який не користувався б сучасними технологіями. Для того щоб зберігати імідж і розширювати підтримку, політики інтенсивно занурюються в інтернет: проводять конференції в прямому режимі, ведуть інтернет–блоги, не кажучи вже про те, що майже всі політики із «вищої ліги» мають персональні сайти. Але в інтернеті легко й стати жертвою фальсифікацій. Так, на платформі «Живого журналу» було зареєстровано фальшивий щоденник Валентина Наливайченка. Невідома особа видавала себе за лідера руху «Оновлення країни».

Еллада під Януковича

Еллада під Януковича

Перші два дні тижня Віктор Янукович проводить у Туреччині. У Стамбулі відбувається третій саміт–нарада зі взаємодії та заходів довіри в Азії. І, хоча Україна — не Азія, Януковича міг привабити список учасників саміту. Серед гостей — російський прем’єр Путін, президент Азербайджану Алієв, Афганістану — Карзай, лідер Палестини Махмуд Аббас тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Українську неправду» — в маси!

«Українську неправду» — в маси!

«Арешт Ріната Ахметова!», «Юлія Тимошенко вийшла на відеозв’язок із вигнання в Лондоні!», «Сандей Аделаджа — єпископ УПЦ МП!», «У Київ­ському зоопарку нарешті отруїли останнього пелікана!» — вигукували миловидні дівчата в білих футболках із логотипом руху «Стоп цензурі!», розмахуючи свіжими газетами. Газети, що їх позавчора роздавали перехожим у центрі Києва, були ну дуже свіжими: «неперіодичне видання «Українська неправда» датувалося 6 червня 2014 року. Лише одна шпальта з восьми написана українською мовою — «в рамках державного замовлення на виконання ст. 10 Конституції та Хартії регіональних мов і меншин». На цій сторінці — статті під назвами «Рішення об’єднаної партії «Єдиний регіон» — кожному!», «В Україні створено громадське телебачення (на чолі з Віктором Медведчуком)», репортаж «Робочий день депутатів», у якому йдеться про вправляння нардепів у співі реформованого гімну «Хай вічно буде наш президент, коаліція і стабільність!»

Всі статті рубрики