«Закопати» не вдалося

«Закопати» не вдалося

Слідче управління Головного управління МВС України в Києві порушило кримінальну справу за фактом дорожньо–транспортної пригоди, в якій «засвітився» автомобіль швидкої допомоги з кортежу Президента Януковича. Нагадаємо, внаслідок цієї аварії загинула людина, ще трь­ох травмовано.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Суд та іменини

Суд та іменини

Учора Київ відзначав 140–річчя Володимира Леніна. Причому в одному місці Ілліча вітали як «найкращого з людей», а в іншому — судили за вбивство мільйонів.
Біля пам’ятника пролетарському вождю на Бессарабській площі традиційно зібралися віддані комуністи з червоними прапорами. Тут звучали ретро–пісні у виконанні Йосипа Кобзона й переважали люди літнього віку. Одна з бабусь причепурилася червоним шарфом у стилі футбольних фанатів, але з написами «СССР–USSR» та «Пролетарии всех стран, соединяйтесь!» Тут же за 1 грн. продавали газету марксистів–революціонерів «Слухай, товариш!» із передовицею про «чергове політичне шоу — буржуйські так звані вибори президента України».

Якір у тілі України

Якір у тілі України

Віктор Янукович за два місяці свого президентства вже кілька разів струснув Україну. За короткий час на посту глави держави він спромігся зробити таке, чого не чекали, мабуть, і від Леоніда Кучми. В Україну піде дешевий газ — натомість заплатимо Севастополем. Намагаючись виплюнути один гачок, Україна ковтнула інший. Нова влада готується остаточно затвердити харківські угоди, влаштувавши сеанс одночасної ратифікації в парламентах України та Росії. Опозиція гуртується й анонсує акції протесту.

Олексій Копитько: Наша держава перестає бути суб’єктом на міжнародній арені

Олексій Копитько: Наша держава перестає бути суб’єктом на міжнародній арені

Однією з «фішок» інтернет–проекту «Флот–2017» був лічильник, який відраховував дні, що залишились до виведення російського Чорноморського флоту з Севастополя. Вчора на сайті Flot2017.com «горіло» повідомлення, що залишилось 2594 дні. Але після того як Віктор Янукович підписав із Дмитром Медведєвим угоду про додаткові 25 років оренди, лічильник, можливо, доведеться запустити з нової цифри.

Координатор проекту «Флот–2017» Олексій Копитько вважає, що продовження терміну угоди порушує Конституцію. В інтерв’ю «УМ» експерт розповів, чим ці угоди загрожують Україні і чим вони вигідні Росії.

День за два

День за два

«Раніше сядеш — раніше вийдеш» — ця мудрість вельми поширена в певних колах. Тож не дивно, що 100 днів здалися Вікторові Януковичу надто довгим терміном, і він вирішив відзвітувати перед пресою після 50 днів перебування на посаді. «Сьогодні день іде за два», — пояснив Віктор Федорович на вчорашній зустрічі з пресою.

Всі статті рубрики