Наче виборів і не було

Наче виборів і не було

Верховна Рада присвятила вчорашній день розгляду «звичайних» законопроектів. Незважаючи на те, що «Регіони» намагалися бравувати з приводу перемоги на президентських виборах, засідання проходило спокійно. Депутати уникали конфліктних питань і розглядали «звичайні» законопроекти.

«Построєніє» почалося з площі Українки

«Построєніє» почалося з площі Українки

Попри те, що працівники Центральної виборчої комісії виснажені напруженою роботою і безсонними ночами, заснути на робочих місцях їм навряд чи вдасться. Про це потурбувалися прихильники Віктора Януковича, які почали збиратися перед ЦВК ще з першого туру виборів і досі розважають «центрвиборчкомівців» веселими піснями–танцями та програмними промовами. Навіть якщо лідери (не сам Янукович, а його соратники й обожнювачі на кшталт Шуфрича чи Піховшека) не виступають перед публікою особисто, то віртуально присутні з мітингувальниками постійно. Їхні розповіді про те, як буде «построєний» «наш, новий мір» за Президента Януковича та заклики «захищати перемогу» від активістів незгодної з тріумфом головного «регіонала» Юлії Тимошенко постійно лунають із великих плазмових екранів обабіч сцени.

Побореться пані Юля до самого краю

Побореться пані Юля до самого краю

Після другого туру в Юлії Тимошенко залишається три шляхи можливої поведінки. Перший — визнати перемогу Віктора Януковича й перейти в опозицію, другий — почати тяганину в судах, демонстрації на Майданах, аби спробувати здобути перемогу хоча б за «очками». Не треба бути тонким знавцем душ, щоб спрогнозувати: бунтівна Юлія Володимирівна схиляється до другого варіанту. Але є й третій — сформувати коаліцію з тією ж Партією регіонів і розділити владу навпіл (Президент — Янукович, Прем’єр — і далі Тимошенко, уряд — «синьо–біло–сердешний»). Такий варіант можна вважати малоймовірним для Я і «дуже резервним» для Ю, але, за деякими даними, до його реалізації в ці дні нібито спонукає Януковича дружня Москва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Теорема без доведення

Теорема без доведення

Фракція Блоку Тимошенко активно готує документи, заяви та позови до судів щодо оскарження результатів голосування 7 лютого. «Головне завдання, яке ми зараз перед собою ставимо, — забезпечення фактажу щодо того, що ми і так знаємо про фальсифікації», — повідомив учора на брифінгу народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

«УМ» спробувала узагальнити повідомлення про вірогідні маніпуляції, що відбувалися в неділю у виборчих комісіях по обидва береги Дніпра, а також їх вагу для судових рішень щодо визнання виборів недійсними.

Всі статті рубрики