Хрестик ОУН

Хрестик ОУН

У другому турі результат виборів, який озвучить ЦВК, значною мірою залежить від позиції українських патріотів та націоналістів. Політична партія «Організація українських націоналістів» закликає виборців не підтримувати жодного з кандидатів, повідомляє агенція УНІАН з посиланням на заяву партії. Зокрема, ОУНівці застерігають «всю українську патріотичну громадськість, передусім галичан, які вважають себе П’ємонтом українського національного відро­дження, від того антиукраїнського вибору, який нав’язують нам кланово–олігархічні та космополітичні кола».

Дядя Вітя

Дядя Вітя

Віктор Янукович знову видав свій фірмовий ляп — «янукізм». Під час поїздки до Криму лідер Партії регіонів зганьбився, розповідаючи про російського письменника Антона Чехова. Віктор Федорович обіцяв підписати указ про реставрацію «Білої дачі» — будинку–музею Чехова в Ялті з нагоди 150–ї річниці з дня народження автора «Дяді Вані». В інтерв’ю телекомпанії «Крим» Янукович сказав, що відвідувачі, приїхавши до Ялти, «зможуть побачити визначні пам’ятки і біографії, і історії цього прекрасного поета, великого поета Антона Павловича Чехова». Це при тому, що Чехов був драматургом і прозаїком. Окрім того, Янукович безпідставно прив’язав літератора до нашої країни, назвавши його «українським, російським письменником». Хоч тут учувши ґандж, голова Партії регіонів відразу ж викрутився, додавши, що правильніше буде сказати — «діяча світової культури».

ЗВЕРНЕННЯ

ЗВЕРНЕННЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українські політв’язні радянських часів оприлюднили документ, де окреслили критерії, яким має відповідати кандидат у Президенти України, аби отримати голос виборця, котрий дотримується національно–демократичних поглядів.

У Виборчій хартії–2010 української національної демократії заявлено десять конкретних пунктів, і лише той кандидат, який публічно підтримає цей список, заслуговує на те, аби українські патріоти поставили позначку навпроти його прізвища у бюлетені під час голосування 7 лютого.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики