Про «кремлівську більшість» у ВР і різницю між Януковичем і Тимошенко

Про «кремлівську більшість» у ВР і різницю між Януковичем і Тимошенко

Після приємних церемоній на Святого Миколая (зокрема, Президент Ющенко засвітив головну ялинку країни на майдані Незалежності в Києві) глава держави вирушив з робочими поїздками регіонами. Зокрема в неділю він побував у столиці Буковини — Чернівцях.

Чи буде єдиний кандидат?

Чи буде єдиний кандидат?

Президент України повідомив, що у найближчі два тижні відбуватимуться переговори про об’єднання демократичних кандидатів. Про це Віктор Ющенко сказав під час зустрічі з жителями Вінниці. Суспільство стривожене тим, що демократи балотуються на цих виборах кількома колонами.

Смалені офіси

Смалені офіси

У ніч на 20 грудня невстановлені особи здійснили підпали офісів та громадської приймальні Партії регіонів у Запоріжжі та у Галичі, що на Івано–Франківщині. Обурені «регіонали» одразу побачили в цьому біло–сердечний слід своїх опонентів. Мовляв, саме керівництво БЮТ дало своїм агітаторам команду «вогонь!», не інакше. Заступник голови ПР, нардеп Ганна Герман, власні підозри оприлюднила на офіційному сайті партії: «Близько 4–ї години ночі спалено офіс Партії регіонів і громадську приймальню в місті Галич. Спочатку невідомі підпалили двері, а потім кинули у вікна пляшки з «коктейлем Молотова».

Коваль своєї партії

Коваль своєї партії

В’ячеслав Кириленко вдруге у своєму житті очолив партію. Трохи більше року тому він головував у президентській «Нашій Україні», а минулої п’ятниці Кириленко заявив про вихід із «НУ». В суботу ж, на день Святого Миколая, В’ячеслава було обрано головою партії «За Україну!».

За напрямком крок Кириленка — це партійний рух убік від голови «Нашої України». За вектором — усе–таки спрямований до глави держави. Бо одне з перших завдань «ЗУ!» на цьому етапі — підтримка Ющенка на виборах–2010.

Рада старійшин. Народна

Рада старійшин. Народна

Українська народна рада формалізувала свою структуру. На зборах у столиці було затверджено статут УНР та обрано голову — Миколу Поровського. УНР увібрала до свого складу чимало знакових для України постатей. Зокрема, на з’їзді були Іван Драч, Дмитро Павличко, Лесь Танюк, Євген Сверстюк, Ігор Юхновський, Юрій Шухевич чи той же Сергій Рудик (заступник мера Києва, який веде активну діяльність щодо ліквідації радянських символів). Мета організації — об’єднання національно–патріотичних сил і сприяння процесам розбудови української дер­жавності.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики