Щоб не було тепліше

Щоб не було тепліше

Учора в Брюсселі завершився дводенний саміт глав країн–членів ЄС, перше таке найвище зібрання після вступу в дію Лісабонської угоди та обрання президента Євросоюзу. Головними темами обговорення були кліматичні зміни та економіка.

Зараза від кози–дерези

Зараза від кози–дерези

Уряд Голландії вживає жорстких заходів у зв’язку зі спалахом лихоманки Q («К’ю») в овець та кіз, яка передається людям. Від «козячого грипу» в цій країні загинули вже шестеро осіб, повідомляє «Євроньюз». На фермах, де виявили хворих тварин, знищать усе поголів’я. Під ніж підуть від 15 до 20 тисяч овець та кіз. «Потрібно інформувати людей у тих районах, де поширилася інфекція, що шанс зараження невеликий. В овець та кіз тепер не окотний період, тому ми маємо час, щоб вжити відповідних заходів», — заявив міністр охорони здоров’я Нідерландів.

Слово Сервантеса уніфікували

Слово Сервантеса уніфікували

Позавчора в Мадриді відбулася презентація нового видання іспанської граматики — воно уніфікує правила мови, якою розмовляють півмільярда мешканців нашої планети в більш ніж 20 країнах світу, повідомляє Бі–Бі–Сі. На укладання двох томів обсягом приблизно чотири тисячі сторінок іспанській Королівській академії мови знадобилося більше 11 років. У найближчі місяці з’явиться друком третій том. А стартові примірники перших двох подаровано королю Іспанії Хуану Карлосу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики