«Прем’єр працюватиме зі мною»

«Прем’єр працюватиме зі мною»

Схоже, невдовзі після виборів Україну справді чекатимуть дострокові вибори до парламенту. Про це вже зараз заявляє кілька кандидатів у президенти. Варто додати, що хто б не став главою держави, бажання розпустити ВР у нього лише зросте: захочеться мати свою більшість у парламенті. Аналогічну думку має й Віктор Янукович — наразі найбільш рейтинговий кандидат у президенти.

«Булава» Мельниченка

«Булава» Мельниченка

Колишній охоронець Президента Микола Мельниченко назвав замовником убивства журналіста Георгія Гонгадзе Володимира Литвина. Заява пролунала під час запису програми «Золота булава» на Першому каналі. «Я нагадав як журналістам, так і громадськості, who is who. У Литвина руки в крові», — розповів Мельниченко журналістам.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Луценко пішов від Ющенка

Луценко пішов від Ющенка

Скандальний демарш керманича МВС стався під час наради з питань протидії корупції, контрабанді, нелегальній міграції за участі Президента й зі сторони нагадував образу старшокласника на вчителя за погану оцінку. Так, звертаючись до присутніх керівників МВС, СБУ, Генпрокуратури, Мін’юсту, податкової та митної служб, Віктор Ющенко вказав на їхню непрофесійність у боротьбі з корупцією, через що вони «не можуть виправдати сподівань 46 мільйонів українців» щодо боротьби з цим явищем.

Всі статті рубрики