Без Романа, але з намірами

Без Романа, але з намірами

Загалом 14 українських дзюдоїстів приїхали до голландського Роттердама, де вчора стартував світовий форум із цього виду спорту. Представництво між жінками й чоловіками поділене порівну. Традиційно, наші борці націлюються на медалі, адже у світі дзюдо Україна — на помітних ролях, і вже вчора вони це довели, здобувши «золото» у перший же змагальний день.

Прохід на класі

Прохід на класі

Після впевненої двоматчевої перемоги нашого віце–чемпіона над «Сівасспором» так і хочеться написати, що це — своєрідна відплата за недавню ганьбу, якої натерпілася збірна України від турецької національної команди.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Красуні ще ті, але — на щиті

Красуні ще ті, але — на щиті

На цей поєдинок у вболівальників, які стежать за виступами наших жінок на світовій арені, таки були певні оптимістичні сподівання. Другий матч у своїй групі на дебютному чемпіонаті Європи українки проводили проти збірної Данії, а цю команду вони свого часу вже перемагали. У кваліфікації «синьо–жовті» двоматчеве протистояння закінчили обопільними перемогами з рахунком 1:0. Щоправда, у підсумку скандинавки все ж набрали більше очок, тому потрапили до Фінляндії напряму. Наші ж землячки ще мусили долати додатковий бар’єр «плей–оф» у вигляді словенської команди.

Всі статті рубрики