ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без розмов і з кулаками

Без розмов і з кулаками

У ніч на четвер 30 липня три десятки молодиків спортивної зовнішності вчинили в Києві напад на табір кримських татар, які ось уже 80 днів не припиняють пікетування Кабінету Міністрів України, вимагаючи передачі 845 гектарів кримської землі їхній громаді. Про це повідомляє громадське об’єднання «Авдет», що є організатором пікету.

Генпрокурор лишив Голомшу

Генпрокурор лишив Голомшу

Генеральний прокурор Олександр Медведько вирішив не змінювати склад слідчої групи, що розслідує справу вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Як повідомляє прес–служба ГПУ, таке рішення прийнято на підставі статей 58, 60 Кримінально–процесуального кодексу України (належність доказів, обов’язки доказування і подання доказів). Нагадаємо, що позавчора адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко заявила відвід слідчому Олександрові Харченку та прохання про усунення від розслідування справи заступника Генпрокурора Миколи Голомші. Адвокат називала серед причин такого кроку нібито непрофесійні дії слідчої групи та їх політичну заангажованість.

Загін не помітив утрати бійця

Загін не помітив утрати бійця

Іще одну інтригу навколо присутності Арсенія Яценюка в інтернеті розкрито: акаунт @yatsenyuk у соціальній мережі «Твіттер», на який протягом кількох місяців українські ЗМІ впевнено посилалися, як на «справжнього» лідера «Фронту змін», веде зовсім інша людина. Ім’я цього інтернет–користувача, який став автором найбільшої віртуальної містифікації в українському політикумі й мимоволі породив хвилю «яценюкотворчості» в українському сегменті всесвітнього павутиння, залишається невідомим. Зате в інтерв’ю сайту watcher.com.ua він детально розповів про те, чому взагалі взявся писати від імені екс–Голови Верховної Ради і як «відреагували» на це представники штабу Яценюка.

«Тепер Кучма має сісти. І не тільки він»

«Тепер Кучма має сісти. І не тільки він»

Григорій Омельченко відкрито звинувачував Леоніда Кучму в корупції та порушені законодавства ще задовго до Помаранчевої революції. Тоді публічні виступи цього депутата — офіцера СБУ, лідера групи «Антимафія» — сприймали зі скепсисом і невірою, що злочинців буде покарано. Нині, коли один із найрезонансніших злочинів доби Кучми — убивство журналіста Георгія Гонгадзе — впритул наблизився до розкриття, безпартійний Омельченко, який представляє фракцію БЮТ, переконаний: рано чи пізно всі співучасники убивства сядуть на лаву підсудних.

Всі статті рубрики