Ні струму, ні зарплати

Ні струму, ні зарплати

Сильний вітрюган і дощ, що раптово здійнялися у неділю над Донецькою областю, взяли в «заручники» гірників макіївської шахти «Холодна балка». Через грозу отримала пошкодження електропідстанція у Харцизьку, внаслідок чого шахта виявилася знеструмленою: зупинився вентилятор головного провітрювання та заклякли всі підйомники. Під землею в цей час перебували 272 гірники, яким дали наказ залишити робочі місця й збиратися біля повітроподаючого ствола. Як повідомили «УМ» у центральному штабі державної воєнізованої гірничорятувальної служби, через годину електропостачання на шахту «Холодна балка» відновили, всі шахтарі виїхали на–гора, і зараз підприємство вже працює у звичному режимі.

Оздоровлення зі стафілококом

Оздоровлення зі стафілококом

Кількість отруєних у санаторно–оздоровчому комплексі у Святогорську зросла впродовж вихідних. За попередніми даними бактеріологічних досліджень, у п’яти отруєних дітей уже виявили кишкову паличку, у шести інших — стафілокок. Нагадаємо, з четверга на п’ятницю до інфекційного відділення Краматорської міської дитячої лікарні з попереднім діагнозом «харчова інтоксикація» поступило 15 дітей, які відпочивали у святогорському санаторії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Севастопольський вальс

Севастопольський вальс

«Ареною» урочистостей традиційно стала головна бухта міста моряків — Севастопольська. Подивитися з Приморського бульвару на дійство на воді — парад кораблів флоту і військово–спортивне свято у виконанні чорноморців — прийшли близько 70 тисяч жителів і гостей міста. Парад приймав головнокомандувач Військово–морського флоту Росії адмірал Володимир Висоцький.

Підступні сироїжки

Підступні сироїжки

До 81–річної Олександри Лавринець, пенсіонерки з райцентру Носівка, що на Чернігівщині, на вихідні приїхала погостювати рідня з Джанкоя: донька, внучка, її десятирічний син Володя та дев’ятирічний племінник Микола. У суботу, 25 липня, гості вирішили назбирати грибів у лісосмузі неподалік від будинку. Як повідомив «УМ» начальник прес–служби Головного облуправління Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Євген Дубина, любителі «тихого полювання» стверджували, що назбирали сироїжок.

Сьоме літо для 77 ангелів

Сьоме літо для 77 ангелів

...77 страчених життів, серед яких — 28 дитячих, сотні скалічених доль і невиліковно хворих душ і 240 кілограмів «неідентифікованої біомаси» (і це навіть не людські рештки!) на львівському цвинтарі у братській могилі... Це все лишила після себе Скнилівська трагедія: сім років тому, 27 липня, під час шоу, присвяченого 60–річчю 14–го авіаційного корпусу Військово–повітряних сил Збройних сил України, винищувач СУ–27, виконуючи маневри, упав на юрбу глядачів...

І «Лексуси», на жаль, горять

І «Лексуси», на жаль, горять

У суботу ввечері 24–річний Віктор Сівкович, молодший син нардепа від Партії регіонів Володимира Сівковича, їхав Києвом на автомобілі «Лексус» вулицею Олени Теліги до Шулявки, не впорався з керуванням і вдарився об електроопору. «Лексус» загорівся, врятуватися Віктору не вдалося. Поки прибули пожежники, авто згоріло дощенту.

Пекло на дорогах

Пекло на дорогах

Літня спека, тиск, болить голова, піт заливає очі — і руки вже слабше стискають кермо, а реакція притуплюється. Результат — до півтора десятка загиблих і сотні поранених щодоби внаслідок дорожньо–транспортних пригод. Минулої п’ятниці у Росії, в Ростовській області, неподалік села Самарське рейсовий автобус «Ікарус» зіткнувся з бензовозом. Загинула 21 особа, зокрема й один українець, ще двоє наших співвітчизників поранені. Вчора почалася процедура видачі родичам опізнаних тіл, до Ростова прибув український консул, аби вирішити питання з прикордонними, митними, санітарними службами щодо доставки тіла загиблого українця на Батьківщину. Попередньо вважають, що аварія могла статися через проблеми зі здоров’ям у водія автобуса, водночас експертиза нібито встановила, що в тілі водія алкоголю не було.

Всі статті рубрики