Вульгарність, звільнення, референдум:

Вульгарність, звільнення, референдум:

Президент України оскаржить рішення Окружного адміністративного суду Києва, який зобов’язав главу держави видати указ про проведення референдуму з питань вступу України до НАТО і Єдиного економічного простору. Про це в ефірі «5–го каналу» заявив заступник глави секретаріату Президента Ігор Попов. «Ми поки не отримували офіційного рішення і дізнались про це з неофіційних джерел. Але, звичайно, Президент оскаржуватиме це рішення в апеляційному суді», — обіцяв Попов.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Криза — не наша, але кредит беремо

Криза — не наша, але кредит беремо

Учорашні переговори Кабінету Міністрів із місією Міжнародного валютного фонду завершилися успішно: невдовзі Україна має отримати третій транш кредиту від добросердної фінансової установи. Голова місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіолу повідомила, що місія рекомендуватиме раді виконавчих директорів МВФ збільшити наступний транш до 3,3 мільярда доларів — на 100 мільйонів більше, ніж планувалося раніше.

Канікули нардепам тільки сняться

Канікули нардепам тільки сняться

Через блокування президії сесія Верховної Ради вчора так і не закрилася, тож, найімовірніше, парламентаріям доведеться зібратися на позачергове засідання наступного тижня. Утім не менш імовірно, що й такого засідання провести не вдасться, адже ситуація в законодавчому органі влади залишається незмінною: Партія регіонів відмовляється розблокувати роботу ВР доти, доки не буде ухвалено закон про підвищення соціальних стандартів, а фракції коаліції не погоджуються його підтримати.

Всі статті рубрики