Позираючи на небо

Позираючи на небо

Учора почалися змагання на найстарішома «діючому» турнірі в тенісному світі — Уїмблдонському. До 5 липня найкращі ракетки світу боротимуться за перемогу та величезний призовий фонд, який цього року виріс до 12 млн. 550 тис. фунтів стерлінгів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бутерброд без Баттона

Бутерброд без Баттона

У чемпіонат–2009 нарешті повертається інтрига. Переможцем Гран–прі Британії став не «господар» траси у Сильверстоуні Дженсон Баттон, чого очікували майже всі, а пілот із «Ред булла» Себастьян Феттель. 21–річний німець на трасі в Нортгемптонширі взагалі оформив своєрідний «хет–трик»: упевнено виграв кваліфікацію, основну гонку і проїхав найшвидше коло. На другій позиції фінішував партнер Феттеля по «Ред буллу» Марк Уеббер, тож відставання «червоних биків» від команди «Браун» у Кубку конструкторів відчутно скоротилося. Тепер і лідерство Баттона не виглядає аж таким безапеляційним.

Чорний день Білого Тайсона

Чорний день Білого Тайсона

«Білий Тайсон» виявився лише блідою тінню свого чорного «прототипу». Як і передбачалося, скромний узбек Руслан Чагаєв не став повноцінною заміною Девідові Хею. І навряд чи британець сильніший за останнього суперника Володимира Кличка — просто в плані видовищності Хей був би точно цікавішим: надто багато зайвого наговорив він напередодні бою. Суботнє ж побиття Чагаєва на стадіоні в Гельзенкірхені за присутності 61 тисячі глядачів було сприйняте лише як чергова очікувана перемога Кличка–молодшого.

Всі статті рубрики