Вороніну — Ліверпуль, Гусину — Хімки, Реброву — Київ

Вороніну — Ліверпуль, Гусину — Хімки, Реброву — Київ

Літо — пора затишшя на футбольних полях і активної міграції гравців між клубами. Нинішнє міжсезоння уже подарувало трансферні сенсації загальносвітового масштабу (переходи Роналдо, Кака тощо), нас же найбільше цікавлять подробиці ігрового майбутнього вітчизняних зірок.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усе проти нічого

Усе проти нічого

Уже зараз можна сказати, що навіть сам факт проведення в суботу бою між Володимиром Кличком та узбеком Русланом Чагаєвим є великою удачею для нашого боксера. Після відмови хвалькуватого Девіда Хея боксувати з українцем команді Кличків довелося вирішувати надскладне завдання: у короткий термін знайти опонента, який хоч якось зможе відновити зацікавлення уболівальників у поєдинку 20 червня. А ті на двобій Кличко — Хей очікували з нетерпінням: більше 60 тисяч глядачів розкупили квитки на стадіон футбольного клубу «Шальке» в Гельзенкірхені, де й має відбутися вечір боксу. Постать Чагаєва і статус його сутички з українським атлетом відповідає всім вимогам: чемпіон WBA «у відпустці» є набагато кращим опонентом, ніж якийсь там невідомий претендент.

Гандбол у стилі Регі

Гандбол у стилі Регі

Із цією дівчиною уболівальники та тренери збірної України пов’язують майбутнє нашого гандболу. 23–річна Регіна Шимкуте весь цикл відбору на чемпіонат світу–2009 провела так, ніби вже багато років є основним гравцем «синьо–жовтої» команди. Кожен матч вона закінчувала в ранзі однієї з кращих бомбардирок серед наших співвітчизниць. Апофеозом кампанії стало переможне двоматчеве протистояння з гандболістками Голландії збірної, після чого, власне, наші дівчата й отримали путівку на гандбольний «мундіаль», що відбудеться у грудні в Китаї.
Після повернення з Роттердама до Києва Регіна готувалася одразу ж виїхати на Херсонщину, де живуть її батьки, і «засісти» там до 4 липня у відпустці. Однак на запитання кореспондента «УМ» Шимкуте таки погодилася відповісти.

Всі статті рубрики