Гроші — в села!

Гроші — в села!

Учора Прем’єр–міністр України Юлія Тимошенко була пунктуальною, як ніколи, — спізнилась рівно на 40 хвилин. «У нас щойно закінчилася колегія з питань наповнення пенсійного фонду. Тому й трохи затрималась», — ніби вибачаючись за спізнення, розпочала учорашнє засідання Юлія Володимирівна.

За проміле ще судитимемося

За проміле ще судитимемося

Видавництво Axel Springer AG, якому належить газета «Більд», відхилило вимогу адвоката Луценка про спростування частини статті, присвяченої інциденту з керманичем МВС України Юрієм Луценком в аеропорту Франкфурта–на–Майні. За словами речника видавництва Тобіаса Фрьоліха, якого цитує «Німецька хвиля», видавництво ще не отримало письмового розпорядження суду з цього приводу, а лише запит адвоката. Пан Фрьоліх каже, що, лише отримавши судове рішення, видавництво зробить наступні юридичні кроки.

Дамоклів референдум

Дамоклів референдум

Віктор Ющенко заготував для можливої коаліції БЮТ і Партії регіонів рішучу відповідь — референдум. Якщо вони утворять союз, який у парламенті сумарно дасть понад 300 голосів, і спробують переписати Конституцію, наприклад, для обрання Президента в парламенті, — Президент готовий підписати указ про конституційний плебісцит. «Я одразу призначу референдум, як тільки ці домовленості відбудуться, якщо буде переписуватися Конституція, якщо будуть маніпулювання з Основним законом, який формує лад у державі», — заявив Ющенко в інтерв’ю російській «Нєзавісімой газєтє».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики