Пес плюс вовчиця

Пес плюс вовчиця

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Подвір’я за одним із сімферопольських гаражних кооперативів зустріло нас оглушливим собачим гавкотом. Особливо напружували пащеки вівчарки всіх мастей і порід — від «кавказців» до «німців». Приводом для їхнього надмірного хвилювання міг стати лише чужак, тобто кореспондент «УМ». І лише мешканці двох крайніх вольєрів — худорляві вовчиці — «не стрясали» зимове повітря. Щоправда, одна з них відразу сховалась у будці, а інша почала несамовито кружляти по периметру вольєра, реагуючи у такий спосіб вже на господаря . «Вчинимо так, — зорієнтував він мене, — я демонстративно відійду, і тоді вони наблизяться до решітки». Номер вдався: звірі навіть відважились на невеличку фотосесію.

Дорогу талановитим!

Дорогу талановитим!

Про початок реєстрації учасників конкурсу оголосили в Національній спілці журналістів України. «12 років тому, коли Коледж преси та телебачення започаткував конкурс шкільних газет, мало хто вірив, що він існуватиме, — каже президент Національного конкурсу шкільних газет, директор Коледжу преси та телебачення Гліб Головченко. — Минулого року участь у конкурсі взяли близько 2 000 стінних, друкованих та електронних газет з усієї України». В архіві ж за всю історію конкурсу зібралося 11 тисяч шкільних газет! Цього року журі обиратиме найкращу шкільну газету, найкращу друковану газету, найкращу газету за змістом, найкращого автора шкільного друку, найкращу електронну газету, найоригінальнішу газету, найкращу газету за оформленням та найкращі журналістські матеріали у чотирьох спеціальних номінаціях.

Свій до свого — по своє

Свій до свого — по своє

Намагаючись подолати вплив економічної кризи в окремо взятій області, львівські профспілкові діячі вирішили запровадити систему кругової підтримки «вітчизняного виробника». Львівське об’єднання роботодавців та Об’єднання профспілок Львівщини нових гасел вирішило не вигадувати — галичан має об’єднати заклик «Купуй українське!». Це має скерувати покупця у правильному напрямку біля вітрин магазинів. Нагадаємо, подібних акцій було вже заанонсовано чимало, щоправда, нічим іншим, окрім випуску різних наліпок, це не закінчувалось.

Бій за тепло

Бій за тепло

З 1 березня для тернополян суттєво подорожчають опалення та гаряча вода. Якщо досі вартість тепла з розрахунку на квадратний метр житла становила 3,87 грн., то тепер зросте до 4,84 грн. Гаряча ж вода обходитиметься кожному мешканцю у 37,49 грн. замість 27,58, як це було раніше. Старі ціни не протримались, до речі, й року. А прийняття виконкомом Тернопільської міськради рішення про чергове подорожчання чиновники пояснюють підвищенням ціни на газ. У зв’язку з тим, що місто має понад двадцять мільйонів боргу перед газопостачальниками та щоб дещо пом’якшити черговий фінансовий удар, у міськраді запропонували своєрідну поступку. З усіх, хто ще до 1 березня повністю покриє свою заборгованість за газ чи заплатить за тепло та гарячу воду наперед до кінця цього опалювального сезону, обіцяно взяти плату ще за старими тарифами. І, треба сказати, бажаючих зекономити таким чином виявилося чимало, бо до віконечок кас відразу вишикувались черги.

Всі статті рубрики