Холості оберти «Центрифуги»

Холості оберти «Центрифуги»

У Ленінському міському суді Луганська розпочато слухання у справі про аварію на швидкісній каруселі в міському парку «Дружба» 9 травня цього року. Нагадаємо: День перемоги для луганчан вилився у свято зі сльозами на очах.

А за вікном — «недозим’я»

А за вікном — «недозим’я»

Коли дивишся за вікно, а потім на календар, здається, що хтось один із них неодмінно бреше. Справді, за календарем уже почалася зима, але вікно пропонує якусь зовсім іншу «картинку»: там ходять люди у легких пальтах, а градусник вперто показує нереалістичні 10 градусів тепла.

Софія в кризі

Софія в кризі

На Софійській пло­щі в Києві буде знову гамірно. Невдовзі тут удруге почнуть монтувати ковзанку. Нагадаємо, вперше льодовий майданчик площею 800 квадратних метрів в історичній частині міста встановили ще на минулі зимові свята. «Ковзанка буде такою, як і минулого року, — повідомили «УМ» у Федерації хокею України, де займаються монтажем та установкою ковзанки.

Без оголошення війни

Без оголошення війни

Приватні перевізники в Луганську до останнього часу боролися за свої інтереси більш–менш цивілізовано: завчасно виставляли свої умови, виходили на пікетування міськвиконкому, вели переговори.

Спирт назавжди

Спирт назавжди

На Черкащині в Тальнівському районі зафіксоване отруєння людей метиловим спиртом. Серед померлих мешканці двох сіл — Здобутка Жовтня та Лісового. Ще одна людина нині перебуває в районній лікарні у важкому стані.

Ялта — за мораторій!

Ялта — за мораторій!

З другої спроби ( перша була у вересні) міськ­рада все ж пристала на ініціативу свого мера Сергія Брайка й ухвалила рішення «Про заходи з урегулювання земельних відносин на території міста Ялта». Воно зводиться до тимчасової, ймовірно, аж до квітня 2009 року, заборони виділяти міську землю у власність або ж в оренду, розтлумачили «УМ» у прес–службі мерії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зима буде теплою, нас не залякаєш!

Зима буде теплою, нас не залякаєш!

У четвер прем’єр–міністр Росії Володимир Путін заявив, що Росія скорочуватиме поставки природного газу в Україну, якщо українська влада порушить домовленості з приводу оплати й транзиту до Європи блакитного палива.

Феміда на мільйон доларів

Феміда на мільйон доларів

Ще у вівторок, 2 грудня, співробітники УСБУ у Львівській області та Генеральної прокуратури затримали «на гарячому» під час отримання хабара голову Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Всі статті рубрики