Кажете, хотіли як краще?..

Кажете, хотіли як краще?..

Президент України висловив своє занепокоєння розвитком економічної кризи в Україні. Головною причиною стагнації економіки він вважає слабку бюджетну політику уряду. Адже суттєве зростання доходів населення, на його думку, не мало жодного економічного обґрунтування. Президент зазначив, що при подоланні інфляції, яка вже досягла рівня 16%, свій тягар відповідальності уряд переклав на Національний банк. Як уже відомо, наслідки таких дій не втішні. «Національний банк скоротив загальну грошову пропозицію, провів ревальвацію гривні, і за три місяці ми впоралися з інфляцією. Правда, від цього почалося значне недофінансування економіки, і нині ми бачимо перші сліди рецесії», — сказав Віктор Ющенко.

Гаряча відповідь на холодну заборону

Гаряча відповідь на холодну заборону

Як учора повідомляла «УМ», головний санітарний лікар Івано–Франківська Микола Недоступ підписав постанову про негайну, з 22 жовтня, заборону навчального процесу у всіх школах та школах–садках обласного центру, бо температурний режим у шкільних приміщеннях не відповідав вимогам санітарного законодавства.

Президентська рука медикам

Президентська рука медикам

Свою вчорашню робочу поїздку до Житомира глава держави повністю присвятив темі здоров’я нації. Першим пунктом програми візиту було ознайомлення з роботою Житомирського обласного Центру охорони здоров’я матері да дитини. У закладі протягом чотирьох років надають висококваліфіковану допомогу жінкам із порушенням репродуктивного здоров’я, вагітним із патологією та новонародженим. Кількість партнерських пологів у закладі сягнула 71 відсотка. Також саме в цьому центрі вперше на пострадянському просторі виходили немовля з критичною вагою — 490 грамів.

Мистецтво знову без народу

Мистецтво знову без народу

Учора КС оприлюднив рішення, що припинення прав приватної власності Акціонерного товариства «Градобанк» було неконституційним, що колекцію конфіскували і в судовому порядку не було доведено припинення власності АТ «Градобанк».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Канонада» над Львовом

«Канонада» над Львовом

Учорашнього ранку мешканців центру Львова пробудив від сну потужний вибух у житловому будинку № 34 на вулиці Академіка Сахарова. Різкий хлопок пролунав на останньому, п’ятому поверсі будинку. Налякані нещодавньою серією вибухів, що стались у кількох регіонах України (причому значний відсоток НП припадає саме на Львівщину. — Авт.) мешканці будинку були готові до найгіршого — відселення з подальшим тривалим «кочуванням» по орендованих квартирах, оселях родичів і друзів. Втім, прибувши на телефонний виклик за вказаною адресою, рятувальники МНС констатували не надто серйозні пошкодження, завдані вибухом.

Всі статті рубрики