Дамба за моєю спиною

Дамба за моєю спиною

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора о шостій годині ранку, коли писалися ці рядки, вперше за три безсонних доби страху, молитв, ганьби і колосальних матеріальних та моральних втрат смертельна загроза раптового затоплення близько восьми тисяч помешкань людей відступила… на п’ять сантиметрів. На ЦІЛИХ п’ять сантиметрів! Усе місто щодня заміряло в примітивний спосіб — паличками — рівень води Дністра в районі дамби, а він усе ліз і ліз угору, незважаючи на тверді запевнення обласного і районного начальства в тому, що вода спадає.

Як у воду канули...

Як у воду канули...

На вчорашній день кількість жертв стихії на території Західної України становила 30 осіб. Оскільки тривають пошуки зниклих безвісти (за неповними даними, їх нараховується близько десяти), мартиролог загиблих може зрости. МНС попереджує: остаточні дані про загиблих стануть відомі лише після того, як зійде вода. Наразі знаємо про вісьмох загиблих дітей та одну дівчинку, зниклу безвісти. Всі вони мешкали на Прикарпатті й Буковині.

Надзвичайне небажання?

Надзвичайне небажання?

Президент Віктор Ющенко підписав указ, яким запровадив на території шести постраждалих областей надзвичайний стан терміном на 90 днів. Згідно з законом про надзвичайний стан, тепер указ глави держави протягом трьох днів має схвалити парламент. Тож нардепам, здавалося б, нікуди відступати, окрім як повернутися з відпочинку і проголосувати необхідні постанови.

Всі статті рубрики