НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Кернесіана» з приводом

«Кернесіана» з приводом

Упертого секретаря Харківської міськради Геннадія Кернеса таки вдалося допитати як свідка. Правда, не без пригод і скандалів, які відразу набули політичного відтінку. Учора «УМ» уже повідомляла, що Кернеса, який досі ігнорував виклики слідчих, довелося везти на допит силоміць. Події розгорталися з блискавичною швидкістю...

Кубометри Міллера

Кубометри Міллера

Українське повітря влітку традиційно пахне газом. Перемовини на тему «Скільки має коштувати блакитне пальне наступного року?» завжди цікавлять широкі верстви населення, бо від їхнього результату значною мірою залежить економічна ситуація в державі. Прем’єр Юлія Тимошенко, відкриваючи вчорашнє засідання Кабміну, поспішила заспокоїти зал: мовляв, розмова з головою правління «Газпрому» Олексієм Міллером вдалася на славу, і сторони знайшли компроміс. Народ, який традиційно прогнозує, що ціна подібного компромісу може бути надто високою і навіть «вилазити» за межі чистої економіки — продовження путівки російському флоту, освоєння морського шельфу тощо — одразу ж почав нервувати. Але Юлія Володимирівна не поспішала роз’яснювати, сказавши лише: «Ми знайшли підхід до ціноутворення на наступний рік, підібрали модель розрахунку ціни».

Голосування з «розпальцовкою»

Голосування з «розпальцовкою»

На осінню сесію Верховної Ради Арсеній Яценюк готує народним депутатам сюрприз: у будівлі під «куполом» буде встановлено систему, яка не дозволить парламентаріям голосувати за себе і «того хлопця». При цьому у ВР вирішили відмовитися від дактило­скопії. «Я придумав замість відбитка пальця дещо інше», — повідомив спікер парламенту Арсеній Яценюк в інтерв’ю «5–му каналу».

Всі статті рубрики