Балога у «Центрі»

Балога у «Центрі»

Минулих вихідних у партії «Єдиний центр» відбулися останні обласні конференції, а в суботу в Києві пройде з’їзд — цю подію анонсують навіть рекламні ролики на центральних телеканалах, маючи на увазі, очевидно, також і участь у дострокових парламентських виборах.

Його пісню не задушиш...

Його пісню не задушиш...

Костянтина Затуліна, першого заступника голови комітету Держдуми Росії по зв’язках із СНД, вдруге за останній час попросили стримувати емоції, говорячи про перебування в Криму російського Чорноморського флоту. Про це не без епатажу повідомив сам Затулін, зазначивши, що СБУ ні на день не залишає його «поза увагою». 5 липня Служба безпеки попередила гостя нашої держави стосовно неприпустимості антиукраїнських висловлювань, які той дозволив собі в Одесі під час засідання міжпарламентської групи України та Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Третій штурм

Третій штурм

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На пам’яті автора цих рядків такого приниження, як у переддень свого 16–річчя, вітчизняні Військово–Морські сили ще не зазнавали. Мало того, що матросам та офіцерам кидали у вічі вербальні образи на кшталт «окупанти», «зрадники», «ганьба, солдати НАТО» та численні матюки, на які так багатий «вєлікій і могучій». Для більшого ефекту їм іще й жбурляли в обличчя... кухонну сіль. Так активісти «Руського блоку» намагалися прорвати оточення навколо Графської пристані.

Річниця в облозі

Річниця в облозі

Українському військовому флоту — 16 років. Усі ці роки він веде невпинну війну: з безгрошів’ям, з наступом «братнього» Чорноморського флоту Росії та зі старінням власних суден. Мешканці Севастополя, яких постійно накручують привезені ззовні «гастролери»–чорносотенці, теж не надто прихильно ставляться до українських моряків. Позавчора, в день святкування, з самого ранку пустилася злива. Заходи за участю міністра оборони Юрія Єханурова і флотського керівництва перенесли на годину, хоч почесну варту розставили. Хлопці промокли до нитки.

Бюджет проблем

Бюджет проблем

Цього тижня — останнього сесійного перед канікулами — Верховна Рада розглядатиме довгожданні зміни до бюджету на 2008 рік. У суботу Кабінет Міністрів на своєму засіданні затвердив проект поправок до фінансового документа і вніс їх до Верховної Ради. Учора проект бюджетних змін було презентовано в Українському домі.
Було багато представницьких осіб і багато нахвалянь. «Сімнадять років, які країна жила до нас, були досить невдалими. Але сьогодні, за шість місяців роботи, ми готові презентувати наш «український прорив», — сповістила Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко. — Ми з вами отримали у чотири рази більше інвестицій, ніж за попередній період минулого року. Ми з вами провели все, щоб отримувати високий темп зростання ВВП на 6,4%».
Тимошенко відзначила, що це один із найкращих показників у Європі. А 30,4 мільярда гривень приросту у зведеному бюджеті — то і є «український прорив». Насправді ж втішатися ще рано, бо, по–перше, справи з економікою не настільки втішні, як пропагуються, по–друге, зміни до бюджету ще треба затвердити.

Всі статті рубрики