«Смертельне» звинувачення

«Смертельне» звинувачення

Давня неприязнь політичних опонентів увінчалася новим скандалом. «Я не здивуюся, якщо в ході слідства з’ясується, що до вбивства Євгена Кушнарьова причетний заступник голови облдержадміністрації Сергій Стороженко особисто або його підручні з кримінальним минулим», — заявив журналістам позавчора увечері голова Харківської обласної ради Василь Салигін. Він стверджує, що має власну версію трагічної загибелі свого однопартійця (нагадаємо, два роки тому нардеп від Партії регіонів Кушнарьов був поранений під час полювання й помер у лікарні) і готовий розповісти про все слідчим.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віра Ульянченко: Фан–зони на Євро–2012 будуть і в Білій Церкві

Віра Ульянченко: Фан–зони на Євро–2012 будуть і в Білій Церкві

Так збіглося, що річниця заснування «України молодої» припадає саме на той день, що й призначення Віри Ульянченко головою Київської обласної держадміністрації. Тому вчора, коли Віра Іванівна по телефону вітала «УМ» із 17–річчям, вона похвалилася і власною річницею — двома роками перебування на посаді. Пані Ульянченко належить до близького оточення Віктора Ющенка, вона й раніше справляла значний вплив на українську політику, залишається впливовою й зараз, поєднуючи це з бурхливою господарською діяльністю на Київщині. Віра Іванівна якраз їхала дорогою з Обухова й Трипілля після чергового виїзду «на місця», тому згадувала трипільську культуру навіть у контексті своєї зустрічі з Мішелем Платіні, яка відбулася напередодні...

І «за» — зась, і «проти» — годі

І «за» — зась, і «проти» — годі

Заради забезпечення громадського порядку, аби запобігти можливим спробам інспірування конфліктних ситуацій та антигромадських проявів Одеський окружний адміністративний суд задовольнив адміністративний позов Комінтернівської райдержадміністрації про заборону проведення публічних акцій «за» чи «проти» міжнародних військових навчань «Морський бриз–2008» на території Комінтернівського району. У рішенні, оприлюдненому позавчора головуючою на суді Світланою Король, ідеться про термін із 2 до 31 липня включно та територію Чорноморської селищної ради на відрізку автодороги Одеса–Миколаїв між Одесою й селом Сичавка.

Всі статті рубрики